Özcan Deniz’in Eşi Samar Dadgar’dan Hamilelik Haberi Geldi!

samar

Özcan Deniz’in Eşi Samar Dadgar’dan Hamilelik Haberi Geldi!

Özcan Deniz’in Eşi Samar Dadgar’dan Hamilelik Haberi Geldi!

Özgü Namal ile başrolünü paylaşacağı dizi ile ekrana da geri dönecek olan Özcan Deniz bir yandan sahne çalışmalarına da dur demiyor. İkinci kez baba olmak için gün sayan Özcan Deniz, önceki akşam Kıbrıs Merit Royal Diamond Hotel’de sahneye çıktı. 3 bin kişilik salonu doldurup sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan Deniz, 2 saat boyunca sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.

Özcan Deniz'in Eşi Samar Dadgar'dan Hamilelik Haberi Geldi!

Sahnede kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Özcan Deniz, “Ne zaman ki beni dinlemeye gelenler arasında ‘İlk kez sizi dinliyorum’ diyen çıkmaz işte o zaman gönül rahatlığıyla sahneleri bırakıp tekrardan setlere dönebilirim” sözlerini ifade etti.

Eski eşi Feyza Aktan’dan Kuzey adını verdiği bir oğlu olan ünlü ismin konseri sayesinde Samar Dadgar’ın hamilelik haberi de doğrulandı. Hamile olan eşi Samar Dadgar’ın da kendisini dinlemeye geleceğini fakat son dakikada doktorundan izin çıkmaması üzerine uçak biletini iptal etmek zorunda kalan Özcan Deniz’in eşini İstanbul’da bırakarak Kıbrıs’a geldiği öğrenildi.

samar2
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 20 Ocak’ta sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile evlenmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediği iddia edilen ancak konuyla ilgili açıklama yapmayan Dadgar’ın hamilelik haberi kesinleşti.

Yorum gönder