Türk Hava Yolları Sistemi Mi Çöktü! Seferler Ne Zaman Başlayacak?

hava1

Türk Hava Yolları Sistemi Mi Çöktü! Seferler Ne Zaman Başlayacak?

Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. Seferlerin iptal olmasından sonra Basın Müşaviri Yahya Üstün açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları Sistemi Mi Çöktü! Seferler Ne Zaman Başlayacak?

Üstün ilk açıklamasında, “Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz” dedi.

Daha sonra yaptığı açıklamada ise, “Network altyapısı kaynaklı sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamaların giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaşanan durum hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz” sözlerini ifade etti.

hava2

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı, “İstanbul çıkışlı 19.00 – 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” paylaşım sonrası şu açıklamaları yaptı:

”Bilgi teknolojileri sistemlerimizdeki meydana gelen arıza ekiplerimizin çalışması ile düzelmeye başlamıştır. Seferlerimizi peyderpey yapmaya devam edeceğiz. Sistem arızasının oluşturduğu mağduriyetten dolayı tüm yolcularımızdan özür dileriz.” dedi

 

Yorum gönder