1 Ekim MasterChef Yarışmasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

master

1 Ekim MasterChef Yarışmasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

1 Ekim MasterChef Yarışmasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

All Star sezonuyla izleyenleri ekrana bağlayan MasterChef All Star’ın 1 Ekim tarihinde yayınlanan son bölümünde, eleme potasında yer alan Batuhan, Kıvanç, Esra, Barış, Uğur, Tanya ve Eren ilk turda porçini mantarı ve tereyağı ile yaratıcı yemek yapmak için mücadele verdi. Bu haftanın eleme adayı olan üç isim ilk turda potadan çıkarken, eleme finaline Tanya ve Uğur kaldı. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

1 Ekim MasterChef Yarışmasında Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Kim Elendi?

Şefler eleme oyunlarının ilk etabında yarışmacılara porçini mantarı ve keçi tereyağı verdi. Bu malzemeleri kullanarak en başarılı yemeği yapan ve aynı zamanda eleme potasından kurtulan ilk isim Esra oldu. Barış ise gecenin en iyi ikinci tabağını yaparken gecenin üçüncüsü ise Eren oldu.

Son dörde kalan yarışmacılar Uğur, Tanya, Batuhan ve Kıvanç olurken bu dört isim arasından elenecek yarışmacıyı Somer Şef’in tabağı belirledi. Somer Şef yarışmacılardan perde pilavı yapmasını istedi.

Batuhan, Somer şefin tabağını en iyi yapan yarışmacı olurken Kıvanç ise gecede ikinci olarak 13. haftaya girmeye hak kazandı. Son ikiye ise Tanya ve Uğur kaldı. MasterChef’te 1 Ekim akşamı elenen yarışmacı 2018 yılının şampiyonu Uğur Kardaş oldu.

chef

Üzücü Veda

2018 şampiyonu olan Uğur’un vedası herkesi üzdü. Geldiği ilk hafta MasterChe’ten elenen Uğur şunları söyledi;

“Ben elimden geleni son ana kadar yaptım, son dakikaya kadar pes etmedim. Burada olmayı da çok istemezdim. Ama 2018’de şampiyon olmuş bir adamın ilk haftadan elenmesi çok ayıp. Gerçekten MasterChef’e çok aşık bir adamım. Bana psikolojik olarak çok iyi geliyor. Bundan sonra yapacağım şey, sadece 3 4 gün kimseyle muhatap olmamak. Bazen de yenilmek lazım, hep yeneceksin diye bir şey yok. Tamamen gururum kırıldı, yapabilecekken yapamadım. Ben gerçekten bu hafta hiç adapte olamadım. Malzeme geldiğinde yemek yapabiliyorum, ama malzeme yokken yemek yapmıyorum. o Beni çok yordu. benim dışarda da çok güzel bir hayatım var, çok güzel bir ailem, çok güzel bir eşim var. Sadece en kısa zamanda kendime küçük bir makarnacı açmak istiyorum… Üzdüm bu hafta, hakkınızı helal edin. Yanlış bir şey söylediysem de affedin.” sözlerini ifade etti.

Yorum gönder