Acun Ilıcalı BBC’nin Hangi Programını Satın Aldı!

acun

Acun Ilıcalı BBC’nin Hangi Programını Satın Aldı!

Türk televizyon sektörünün önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı yeni bir adıma hazırlanıyor. BBC’nin geçen yıl başlattığı ve birçok ülkede lisansı alınan yarışma “The 1% Club”ın formatını satın alacak ve Türkçe versiyonunu TV8’de yayınlayacak. Yarışma Fransa, Hollanda, İspanya, Almanya, Avustralya ve İsrail gibi birçok ülkede büyük ilgi gördü. Türk izleyicileri “%1 Club”ı 2024 yılında TV8 ekranlarında izleyebilecek.

Acun Ilıcalı BBC'nin Hangi Programını Satın Aldı!

BBC ve Acun Medya temsilcileri, bu anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. BBC Studios adına konuşan Andre Renaud, “Türk izleyicilerle popüler eğlence formatlarını buluşturma konusundaki başarılı geçmişleriyle tanınan Acun Medya, formatımızı satın aldı. Acun Medya ile çalışmaktan ve Türk izleyicileri bu heyecan verici formata dahil etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz,” dedi. Acun Medya CEO’su Ebru Atasav Tahrancı ise, “BBC Studios’un birçok ülkede büyük ilgi gören formatı olan ‘The 1% Club’ı Türk izleyicilerle buluşturacağımız için çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Yarışma konusu

100 adet yarışmacıyla toplamda 15 soru sorulan programda yarışmacılar her yanlış cevaplarında eleniyorlar. Birden fazla aşaması bulunan yarışmada yarışmacılar doğru cevap verdikçe sonraki aşamalara kalmaya hak kazanıyorlar.

club

The 1% Club, halkın zekasını bilimsel bir araştırmayla test etmiş oluyor. Stüdyo seyircisinden oluşan 100 kişinin yer aldığı yarışma formatında, seyirciler yarışma boyunca bir dizi soruya cevap veriyor.

Yurtdışında büyük ödül 100 bin avro(yaklaşık 3 milyon lira) olan yarışmanın Türkiye’de ne kadar olacağı büyük merak konusu. Büyük ödülü kazanabilmek için seyircilerin, ülkenin yalnızca yüzde 1’inin cevaplayabileceği bir soruya doğru yanıt vermeleri gerekiyor.

Yorum gönder