Benekli Ayhan Neden Saldırıya Uğradı, Kayıp Mı?

benekli

Benekli Ayhan Neden Saldırıya Uğradı, Kayıp Mı?

Benekli Ayhan Neden Saldırıya Uğradı, Kayıp Mı?

“Benekli Ayhan” lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta’da saldırıya uğradı. Koç, saldırı sonucu baygınlık geçirdi. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Benekli Ayhan Kim?

1980 doğumlu olan Ayhan Koç, sosyal medyada “Benekli Ayhan” lakabıyla tanınıyor.

Benekli Ayhan Neden Saldırıya Uğradı, Kayıp Mı?

Aslen Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ayhan Koç, evli ve iki çocuk babası. Yaşamını Ankara’da sürdüren Ayhan Koç, sıkı bir Ankaragücü taraftarı olması ile de biliniyor.

Neden Saldırıya Uğradı?

Olay, gece saatlerinde İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde gerçekleşti. Aralarında “Benekli Ayhan” lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç’un da bulunduğu iki grup arasında çıkan tartışmanın sebebi olarak ortaya yasaklı madde satışı iddiaları atıldı. Fakat olayın kesinliği tam olarak bilinmiyor.

ayhan

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin üzerine iki kişinin Ayhan Koç’u dakikalarca darp ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada Ayhan Koç aldığı darbeler sonucu baygınlık geçirdi. Görüntülerde iki kadının ise kavgayı ayırmaya çalışması kameralara yansıdı.

Kayıp Mı?

Avukat Şahin Polat açıklama yaptı:

“Benekli Ayhan Koç’un ailesinin avukatıyım. 24 saattir haber alamıyoruz. Kayıp ihbarında bulunduk. Bilgisi olan +905050157258 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.

Screenshot 1 5

Yorum gönder