Buket Aydın Beauty Fiyatları, Buket Aydın Beauty Hizmetleri Neler? Güzellik Merkezi Nerede?

buket aydin beauty 1

Buket Aydın Beauty Fiyatları, Buket Aydın Beauty Hizmetleri Neler? Güzellik Merkezi Nerede?

Gazeteci ve sunucu Buket Aydın, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile “Buket Aydın Beauty”nin açıldığını duyurdu. Sosyal medyada çok merak edilenler arasında Buket Aydın’ın yeni açtığı güzellik salonu da bulunuyor. Buket Aydın Beauty Fiyatları, Buket Aydın Beauty Hizmetleri Neler? Güzellik Merkezi Nerede?

Buket Aydın Beauty Fiyatları

Gazeteci Buket Aydın tarafından İstanbul’da açılan “Buket Aydın Beauty”, cilt bakımı, saç bakımı, makyaj ve daha birçok alanda hizmet vermektedir. Merkezde sunulan hizmetler ve fiyatlar, yapılan işleme, seansa ve pakete göre değişmektedir.

Fiyat bilgisi için merkezi arayarak ya da ziyaret ederek randevu almak gerekmektedir.

buket aydin guzellik salonu

Buket Aydın Beauty Hizmetleri Neler?

Buket Aydın Beauty, İstanbul’da cilt ve vücut bakımı alanında uzmanlaşmış bir merkezdir. Merkezde, cilt analizi, cilt temizliği, cilt bakımı, cilt yenileme, leke tedavisi, akne tedavisi, anti-aging, botox, dolgu, mezoterapi, PRP, kök hücre, lazer epilasyon, iğneli epilasyon, bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, lenf drenaj, radyofrekans, kavitasyon, lipoliz, karboksiterapi, kriyoterapi, masaj, manikür, pedikür, makyaj, kaş tasarımı, kirpik lifting gibi pek çok hizmet sunulmaktadır.

Güzellik Merkezi Nerede?

Buket Aydın Beauty, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunuyor. Güzellik merkezinin tam adresi ise şu şekilde belirtiliyor:

Barbaros, Barbaros Mahallesi. Tophanelioğlu Caddesi. No: 72, Validebağ konakları No:27, 34662 Üsküdar/İstanbul

Güzellik merkezinin telefon numarası ise şöyle: 0534 263 56 44

 

Yorum gönder