Esra Erol’da Bomba Olay! İkiz Bebeklerin Babaları Farklı!

esra

Esra Erol’da Bomba Olay! İkiz Bebeklerin Babaları Farklı!

Esra Erol’da Bomba Olay! İkiz Bebeklerin Babaları Farklı!

Esra Erol’da şaşırtıcı bir olay yaşandı. Günler önce Betül isimli kişi, eşi Veysel’in kendisini kandırarak başka şehre taşındığını ve orada Özge isimli bir kadınla dini nikahla evlendiğini söyledi. Özge ve Veysel yayına çıkıp adeta Betül’e meydan okurken Veysel, Özge’den olan ikiz bebeklerine DNA testi istedi. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Esra Erol'da Bomba Olay! İkiz Bebeklerin Babaları Farklı!

Betül ve Veysel Olayı

Betül isimli kadın eşi Veysel’in 2021 yılında iş bulduğunu söyleyerek Batman’a yerleştiğini söyledi. Bir süre sonra Betül ve oğlunu da yanına alacağını söyleyen Veysel, orada Özge isimli bir kadınla dini nikah kıyarak Betül’ü yok saymış.

Oğlunun hasta olduğunu söyleyen Betül, programa katılmadan birkaç gün önce Veysel’in kendisine “Özge’den bana yar olmazmış. Ben pişmanım sana dönmek istiyorum ama ikiz çocuklarım oldu. Onlara da bakarsan ben geri döneceğim sana.” dediğini söyledi.

ayına katılan Veysel, Betül’ün yalan söylediğini ve Özge’yi sevdiğini, hayatını onunla birlikte geçirmek istediğini söyledi. Sonrasında Veysel programa Özge ile birlikte el ele çıktı.

esra2
Kişilerin yakınları  yayına bağlanıp “Veysel, Özge’den olan ikizlerin kendisinden olduğuna inanmıyor, DNA testi istedi daha önce.” diyerek herkesi şok ettiler. Stüdyoyu terk edip bir daha gelmek istemediğini söyleyen ikili, DNA testi yaptırmayı kabul etti. DNA testinin sonucu ise herkesi şaşırttı.

DNA testinin sonucu bugün açıklandı. Veysel, bebeklerden birinin babası çıkarken diğer bebeğin babasının başka olduğu açıklandı.

Yorum gönder