Galatasaray Zalgiris Mertens Golü İzle

mertens gol

Galatasaray Zalgiris Mertens Golü İzle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile mücadele edecek. Bu maç, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Maçın hakemi, Fransa Futbol Federasyonu’ndan Willy Delajod olacak. Maçın başlama saati, yayın kanalı ve olası 11’ler ise futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 303 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda Sarı-Kırmızılılar, 106 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 403 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk da sarı-kırmızılıların başında Avrupa kupalarında ikinci sınavına çıkacak.

Mertens’ten Şahane Gol

Maçın 31. dakikasında, Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı sahneye çıktı. Kullanılan korner sonrasında ceza sahası yayında topa gelişine harika vuran Mertens, Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi ve maçın kilidini açarak takımını öne geçirdi.

Yorum gönder