Gigi Hadid’den Filistin Açıklaması!

gigi scaled

Gigi Hadid’den Filistin Açıklaması!

Gigi Hadid’den Filistin Açıklaması!

İsrail ordusu ve Hamas karşılıklı açıklamalar yaparak saldırıların devam edeceğini belirtirken yaşananlara tepkiler artmaya devam ediyor. O isimlerden biri de çatışmaların başladığı günden bu yana sessiz kalan Filistin kökenli model Gigi Hadid’di.

Filistinli iş insanı Muhammed Hadid’in ABD’de doğup büyüyen 28 yaşındaki kızı Gigi Hadid Instagram’dan bir açıklama yaptı.

Gigi Hadid'den Filistin Açıklaması!

“Düşüncelerim, bu haksız trajediden etkilenen ve her gün bu çatışma nedeniyle çoğu çocuk olmak üzere masum canlar alan herkesle birlikte” diye söze başlayan Hadid, “Filistin mücadelesine ve işgal altındaki hayata karşı derin bir empatim var ve kalp kırıklığım var. Bu, her gün taşıdığım bir sorumluluk. Yahudi dostlarıma da daha önce de söylediğim gibi şunu açıkça söyleme sorumluluğu hissediyorum:

Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri, tek bir Yahudi’nin bile zarar görmesini içermiyor. Masum insanların terörize edilmesi ‘Özgür Filistin’ hareketiyle bağdaşmaz ve ona hiçbir fayda sağlamaz.”

gigi2

“Hem Filistinli hem de Yahudi sevdiklerimle taziyelerimi paylaşıyorum” diyen süper model, “Pek çok karmaşık, kişisel ve geçerli duygu vardır, ancak her insan temel hakları, insanca muameleyi ve güvenliği hak eder; milliyeti, dini, etnik kökeni veya nerede doğduğu önemli değildir” sözlerini ifade etti.

Hadid, sözlerini, “Sözlerimin hiçbir zaman yeterli olmayacağını ve pek çok kişinin derin yaralarını iyileştirmeyeceğini biliyorum ama her zaman masum hayatların güvenliği için dua ediyorum” diyerek sonlandırdı.

Yorum gönder