Hakan Peker Hangi Partiden Belediye Başkan Adayı Oldu?

hakan2

Hakan Peker Hangi Partiden Belediye Başkan Adayı Oldu?

Hakan Peker Hangi Partiden Belediye Başkan Adayı Oldu?

İYİ Parti Meclis Grup Toplantısı gerçekleşti. Toplantının başında, İYİ Parti lideri Meral Akşener, şarkıcı Hakan Peker’e İYİ Parti rozeti taktı. Akşener, Hakan Peker’in Karabük’ün Safranbolu belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Hakan Peker Kim?

Hakan Peker 5 Şubat 1961 İstanbul’da dünyaya geldi. 4 yaşındayken babası Hüseyin Peker trafik kazasında hayatını kaybetti. Sanat yaşamına Seyyal Taner ve Deniz Erkanat’ın dansçısı olarak başlayan Hakan Peker, 1981 yılında Türkiye Dans Yarışması’nda birinci oldu.

Hakan Peker Hangi Partiden Belediye Başkan Adayı Oldu?

Nisan 1989 tarihinde ilk albümü piyasaya çıktı. Bir Efsane ismini taşıyan albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı hit oldu. 1990 yılında çıkardığı Camdan Cama adlı albümüyse sanatçıya istediği başarıyı ve ünü getirdi.

Albümlerinden elde ettiği başarıların ardından Peker Müzik adlı plak şirketini kuran sanatçı bir yanda Hey Corç, Amma Velakin gibi kariyerini sağlamlaştırdığı albümlerini çıkarırken diğer yanda Türkçe sözlü popüler müziğe yeni isimlerin kazandırılmasını sağladı.

Burak Kut’un, Zafer Peker’in, Gökhan Semiz’in, Özlem Tekin’in, Ali Güven’in ve Erhan Güleryüz’in ilk albümleri Peker Müzik’ten çıktı.

Belediye Başkanı Adayı Oldu

90’lı yılların ünlü şarkıcısı Hakan Peker Safranbolu belediye başkan adayı oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Peker’in aday olduğunu açıkladı.

hakan

Hakan Peker’e rozetini takan Akşener “Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun” sözlerini ifade etti.

Peker, Safranbolu’dan belediye başkanı adayı olacağına iddialarıyla ilgili daha önce “Belli mi olur çok güzel projelerim var. Sanat kültür kenti, Unesco tarihi miras şehirler arasında yılar önce yerini aldı. Çok güzel projelerim var. Kısmet diyelim şimdilik… O zaman ateşini yola bana!” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum gönder