MasterChef Elenen İsim Kim? 29 Ekim

master2 1

MasterChef Elenen İsim Kim? 29 Ekim

Yedi yarışmacı pazar akşamı iki aşamalı oyuna oynadı. İlk turda yarışmacılar, Cumhuriyet’in 100. doğum gününde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında özel tabak çıkardı. Şefler ilk aşamada 100. yıla özel pasta yapmalarını istedi.

master 1

Ama yarış esnasında dört yarışmacının tabakları dolapta karıştı. Şeflerin incelemesi ile Tanya ile Metin’in tabakları değerlendirilmeye alınmadı. Tabaklarda karışıklık yaşandığını belirten Mehmet Şef, inceleme sonucunda sadece 2 yarışmacıda karışıklık olduğunu bildirdi. ”Kafamızda soru işareti yok” diyerek yarışmacıları açıkladı. Biri Tahsin, diğeri de Esra. İki yarışmacının hareketlerinde bir karışıklık olabileceğini düşünüyoruz; Metin ve Tanya.” sözlerini ifade etti.

İlk etaptan birinci çıkan Cemre, ikinci kurtulan Esra, üçüncü olan da Tahsin olarak açıkladı. Tanya, Metin, Barbaros ve Batuhan ikinci eleme oyununda mücadele etti.

Gecenin ikinci tabağı Mehmet Şef’in ”Denizden Kelebek Etkisi” isimli yemeği oldu.

mastaer

Şeflerin değerlendirmesi ardından ikinci yarış sonunda potan çıkan ilk isim Batuhan, ikinci Barbaros, Tanya dördüncü oldu.17. haftaya kalamayan, veda eden isim son sezonun şampiyonu Metin olarak açıklandı.

Mehmet Şef, şampiyon Metin’in vedasını açıkladıktan sonra, ”Açık söylemek gerekirse şaşkınım! Metin seviyesinde bir yarışmacının bunları yapamamasını benim aklım almıyor. Anlamadım hayretler içerisindeyim.” dedi.

master1 1

”Bu işin içinde bir iş olduğunu düşünüyorum.” diyen Somer Şef, ”İşin kendi tezgahında değildi. Bir gözün neredeyse Tanya’nın tezgahındaydı.” sözleri ardından bu durumun gerekçesini sordu ancak Metin konu hakkında açıklama yapmak istemedi ve ”2018’de de aynısı oldu. Bende bir şey kopunca devamı gelmiyor. Benim aklımda soru işareti varsa devamını getiremiyorum. Öyleyim napayım.” sözlerini kullandı.

metin

Metin, Mehmet Şef’in ”Neydi o soru işareti?” sorusuna yanıtsız kaldı.

”Bazen kaybetmek de kazanmak. Olabildiğince değişmemeye çalıştım, değişmedim de. Bazen bir hata daha fazlasına neden olur.” diyerek All Star’a veda etti.

Yorum gönder