MasterChef Elenen İsim Kim? 5 Kasım

master2

MasterChef Elenen İsim Kim? 5 Kasım

MasterChef All Star’da eleme heyecanı yaşandı. Şeflerin ve arkadaşlarının huzurunda başarılı tabaklar hazırlamak isteyen yarışmacıların gayreti heyecan yarattı. MasterChef tarihinde bu hafta bir ilk yaşanırken eleme potasında yer alan yarışmacıların tamamı kırmızı takımda mücadele etmişti.

MasterChef Elenen İsim Kim? 5 Kasım

Yarışmanın ilk etabında tezgah başına geçen Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra, Batuhan ve Dilara yaratıcı tabaklar hazırladı.

Somer, Danilo ve Mehmet Şef’in tadım aşamasının ardından değerlendirme başladı. Potadan ilk çıkan isim Dilara oldu. Dilara günü birincilikle kapatarak potadan uzaklaşan ilk yarışmacı oldu.

master1

İkinci etaba kalan yarışmacılar Tolga, Barış, Esra ve Batuhan Danilo Şef’in imza yemeğini hazırladı ve şeflere sundu. Son ikiye Barış ve Esra kaldı. MasterChef All Star’da elenen yarışmacı Barış oldu.

MasterChef’te elenerek 15. olan Barış’ın açıklamaları stüdyoda duygusal anlar yaşatan şu sözleri söyledi:

baris

” Buraya geldiğim en son gün, yedeklere gideceğimiz gün ben gelmek istemiyordum. O gün ben ana kadroya kaldım. Ben burada tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğendim. Ne olursa olsun istediğimiz şeyin peşinden koşunca olduğunu öğrendim.” dedi ve devam etti

” Kendimi farklı şekilde anlatmak istemedim. Çok zor bir hayattan geldim. Her şeyi yaptım. Dışarıda ne kadar kötü yorum alırsam alayım. Annem beni izliyor ve benle gurur duyuyor, bundan da eminim. O yüzden teşekkür ederim .” sözlerini ifade etti.

Yorum gönder