MasterChef Elenen İsim Kim? 8 Ekim

16968408251363411699

MasterChef Elenen İsim Kim? 8 Ekim

Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirmesi sonrası yaratıcılık etabında eleme potasından çıkan isimler belli oldu. 45 dakika gibi kısa bir sürede kirli kalamar ve isot reçeliyle tabaklar hazırlayan yarışmacıların yemekleri değerlendirildi.

Yaratıcılık etabında Hasan’ın hazırladığı tabak şeflerden tam not alarak potadan çıkmasının önünü açtı. Günün ikinci Cemre olurken, yarıcılık etabında en başarılı üçüncü yemeğe imza atan Kerem elenme stresinden kurtuldu.

2Q==

Elenen İsim Kim?

Eleme potasına giren 7 yarışmacıdan üçü ilk etapta potadan çıkarak balkona arkadaşlarının yanı geçti. İkinci etapta yarışmacılardan krema, süt, toz şeker, nişasta, un, tereyağı, mango, yumurta, chili biber ile yapılan Mehmet Şef’in imza tabağı olan “Arı” yapılması istendi.

İkinci etapta Eda, Alican, Ayaz ve Tanya kaldı. Tabaklarını sunan yarışmacılar için Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirme yaptı. 4 isim arasından Tanya birinci olan isim oldu ve elenmekten kurtuldu. İkinci isim ise Alican oldu ve eleme potasından çıktı. Potaya Ayaz ve Eda gitti ve elenen isim Eda oldu. Elemenin açıklanmasının ardından Eda şu sözleri söyledi:

2Q==

”Çok stres yaptım. Kendi elimle kendimi eledim. Çok yorulmuştum. Kendi senemde 10 hafta yarışmada kalmıştım. Bu sene ise 12 hafta vermiştim kendime. 13. haftayı gördüm. Mental olarak gerçekten iyi değildim.”

Yorum gönder