Öğretmenlere Özel İndirimler Neler? YHT, Uçak, PTT, Tiyatro, Kitap İndirimleri Başladı!

ogremtn

Öğretmenlere Özel İndirimler Neler? YHT, Uçak, PTT, Tiyatro, Kitap İndirimleri Başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası için özel yapılan indirimleri açıkladı.

Özel indirimden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler ile araştırma merkezleri dahil yükseköğretim kurumlarında çalışan öğretim elemanları ve yabancı ülkelerde çalışan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğretmenler de faydalanacak.

Öğretmenlere Özel İndirimler Neler? YHT, Uçak, PTT, Tiyatro, Kitap İndirimleri Başladı!

YHT

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Uçak

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı görev yapan öğretmenler ve birlikte seyahat ettikleri eş ve çocukları ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ve birlikte seyahat ettikleri eş ve çocuklarına net ücretler üzerinden yüzde 20 indirim yapılacak

Türk Hava Yolları da Öğretmenler Günü dolayısıyla, Miles&Smiles üyesi öğretmenlerin eş ve çocuklarına 20 Nisan 2024’e kadar yurt içi seyahatlerinde yüzde 20 indirim uygulayacak

ogretmen1

PTT

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü, 20-25 Kasım’da öğretmenlerin yurt içi varışlı APS, kurye ve posta kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim yapacak.

Tiyatro

Öğretmenler, 24 Kasım’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum, Konya, Sivas, Van ve Kayseri devlet tiyatroları müdürlükleri yerleşik sahnelerinden 4 ücretsiz bilet alabilecek.

ogretmen 1

Kitap

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü ise Öğretmenler Günü ve haftası dolayısıyla 23-26 Kasım’da “yayinsatis.diyanet.gov.tr” internet sitesi üzerinden yüzde 40 indirimli kitap kampanyası başlatacak. Bu kampanyada 150 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından karşılanacak.

 

Yorum gönder