Ozan Güven Setlere Dönecek Mi? Açıklama Yaptı!

16968553121310422208

Ozan Güven Setlere Dönecek Mi? Açıklama Yaptı!

Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla hakkında ‘silahla kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ ve ‘hakaret’ suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven, Cem Yılmaz’ın söylediklerine yanıt verdi.

Setlere Dönecek Mi?

Davanın ardından projelere ara veren o dönem yer aldığı diziden ayrılan Güven, Etiler’de bir mekandan çıkarken 2. Sayfa programına konuştu. Cem Yılmaz’ın kendisi için “Onunla oynamayı özledim” demesine “Ben de herkesi çok özledim. Bir ayrılık durumu yok, buralardayım” dedi.

Z

Oyuncu, “Dava bitmeden setlere dönmeyecek misiniz?” sorusu üzerine de “Dava devam ediyor. Hem dava sürecinde konuşmak doğru değil, hem de kimsenin canını sıkmaya gerek yok. Olaylar netleşecek, ondan sonra herkes her şeyi görecek. Az kaldı, bitmek üzere” dedi

Şiddet olayının ardından İstanbul’u terk ederek Ayvalık’a taşındığı söylenen Ozan Güven, o konu hakkında da “Ben buralardayım, bir yere gitmedim. Ayvalık’a yerleştiğim söylendi. Ben de sizlere soracaktım neredeymiş tarlam diye” sözlerini ifade etti.

Yorum gönder