Şok Şimdi de Ucuza PlayStation 5 Satıyor! (25 Ekim Aktüel)

Adsiz tasarim 38

Şok Şimdi de Ucuza PlayStation 5 Satıyor! (25 Ekim Aktüel)

25 Ekim’de Şok’ta Satılan Sony PlayStation 5 Alınır mı? Fiyatı Ne Kadar?

Türkiye’nin en önemli perakende market kuruluşlarından olan ŞOK aktüel 25 Ekim tarihli ürün katalog listeleri yayınlandı.
ŞOK marketler belki de yılın en önemli kampanyalarından birini gerçekleştiriyor.
Daha önce Çekme karavan, fiber tekne, 3 odalı çadır gibi ürünler derken oyuncuların gözdesi PlayStation 5 konsolu bugün itibariyle ŞOK market raflarında yerini alacak.

25 Ekim ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında PlayStation 5 Cd’li ve disksiz versiyonları satışa sunuluyor. Play Station 5 CD’li versiyon fiyaı 18599TL iken CD’siz versiyon ise 17999TL etiket fiyatıyla raflarda yerini alacak.
sok ps5
Trendyol gibi mağazalara göre ürünün fiyatı %15 gibi bir indirim sunmuş oluyor müşterilerine..

PlayStation 5, Sony’nin şuana kara en güçlü oyun konsolu olarak piyasaya çıktı. PS5, kendine has olarak üretilen AMD işlemci ve grafik işlemcisi sayesinde yüksek performans vermektedir. PS5’in belleği 16 GB GDDR6 RAM, depolama alanı ise 825 GB özelleştirilmiş SSD olarak iyasaya sürüldü. Ayrıca Ultra HD Blu-ray sürücüsü ile oyun disklerini de desteklemektedir.

PS5’in en dikkat çeken özelliklerinden biri de geriye dönük uyumulu olması. Bu demek oluyorki bu konsolu alır iseniz, PS4 oyunlarını da bu cihazla oynayabilirsiniz.
Bu sayede PS4 kütüphanesinde bulunan oyunları PS5’te de deneyimleyebilirsiniz. Ray tracing desteği ile gerçekçi aydınlatma ve gölgelendirme efektleri sunma özelliğine sahip olan PS5, yüksek hızlı SSD’si ile oyun yüklemelerini çok daha hızlı hale getiriyor.

Eğer Bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz sizler için LG markasına ait akıllı televizyonlar da gerçekten güzel indirimlere sahip. Daha iyi görüntü kalitesi veren 55 inç QNED Ultra HD Android televizyon modeli 32.999TL iken 55 inçlik Ultra HD webOS akıllı televizyon fiyatı da 22999TL.

Yorum gönder