Tony Stark (Iron Man) 17 Ekim Günü Öldü!

Screenshot 1 6

Tony Stark (Iron Man) 17 Ekim Günü Öldü!

Marvel Sinematik Evreni’nin egosu yüksek ve sevilen karakterlerinden Tony Stark, resmi olarak dün öldü. Oyuncu Robert Downey Jr. Tony Stark, diğer adıyla Iron Man karakteriyle Marvel’ın birçok filminde rol aldı. Iron Man son olarak  Avengers: End Game filminde büyük bir fedakarlık gösterip Thanos ile yapılan savaşta hayatını kaybetmişti.

Tony Stark (Iron Man) 17 Ekim Günü Öldü!

2019 yılında vizyona giren ve gişe rekorları kıran Avengers: End Game filminde ölen Tony Stark, Marvel Sinematik Evreni zaman çizelgesine göre 17 Ekim 2023 tarihinde yani dün öldü. Filmde zamanda 5 yıl ileri gidilmesinden sonra yaşanan olayda Marvel kahramanları Thanos’a karşı büyük bir mücadele vermişti.

tony2

Başarılı oyuncu Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Iron Man karakteri, Marvel dünyasının en sevilen ve öne çıkan karakterlerinden biri. Tony Stark, oldukça egolu, hava atmayı seven milyarder biri olarak tanınıyor. Avengers: End Game filminin son sahnesinde ise büyük bir fedakarlık yapan Iron Man, milyonları kurtarmak için kendi hayatını feda etti.

Yorum gönder