Toros’un Yeni Elektrikli Otomobili

toros2

Toros’un Yeni Elektrikli Otomobili

Toros’un Yeni Elektrikli Otomobili

Elektrikli Renault Toros, Kasım 2023’te yollarda olacak. Meşhur markanın Türkiye fiyatı da belli oldu. Elektrikli otomobillere dönüşüm konusunda iddialı olan Renault, 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Yeni yılda Renault R5 başta olmak üzere Renault Toros yani R12 ve Renault R9 modellerini de satışa sunmayı planlayan Fransız otomobil devi şimdiden rotasını belirlemiş durumda.

Klasikleşen modellerini elektrikli motor seçeneği ile donatarak yeniden satışa sunan Renault, son zamanlar birkaç farklı model üzerinde çalışıyor. Renault’un çalıştığı modeller arasında R2, R9 ve R12 bulunuyor.

toros3

Renault, Zoe modelini rafa kaldırmaya hazırlanıyor. Zoe’nin yerine gelecek olan pek çok alternatif olduğu söyleniyor. Renault bu noktada  ülke bazlı model stratejisine gidecek gibi gözüküyor.

Renault’un farklı ülkelerde, farklı modellerle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Bu haberler şuanlık iddia olsa da Türkiye’de Zoe’nin yerini Renault Toros’un alması bekleniyor.

toros1

Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

2023 model Renault Toros için belli olan fiyat Zoe ile aynı. Yani bu otomobilin önümüzdeki süreçte ülkemizde 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında bir fiyattan satılması öngörülüyor.

Yorum gönder