Tuba Güleç İsimli Fenomen Bu Sefer Çiğ Ahtapot Yedi!

cig

Tuba Güleç İsimli Fenomen Bu Sefer Çiğ Ahtapot Yedi!

Tuba Güleç’in ilginç sosyal medya içerikleri devam ediyor. Çiğ yediği ürünlerle adından söz ettiren doktor Güleç en zor pişen ürünlerden biri olan ahtapotu çiğ yemeye çalıştığı videosu ile yeniden gündem oldu.

Tuba Güleç İsimli Fenomen Bu Sefer Çiğ Ahtapot Yedi!

Ahtapota hiçbir işlem uygulamadığını söyleyen Güleç besini ısırmakta oldukça zorlandı. Ahtapotu çiğ olarak yiyemeyeceğini anlayan doktor videoyu bu şekilde tamamlamak zorunda kaldı.

Tuba Güleç Kim?

Sosyal medya platformlarında işlenmemiş gıda diyeti videolarıyla tanınan Tuba Güleç Gazi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde tıp eğitimi aldıktan sonra Yale Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı ve California San Diego Üniversitesi Pediatrik Nöroşirürji Anabilim Dalı’nda eğitimini tamamladı.

tuba1

Kendisini “deneyim avcısı” olarak tanımlayan Güleç; çiğ et, ciğer, beyin, yumurtalık gibi organları tüketmesiyle sosyal medyada büyük kitlelere ulaştı.

Ayriyeten Tuba Güleç, ünlü bilgi yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster’de de yarıştı. Programda 8. soruya kadar gelen Güleç, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın ilk maddesiyle ilgili bir soruya yanlış cevap vererek 50 bin liralık ödülle yarışmadan ayrıldı.

tuba

Yorum gönder