Üniversite Öğrencileri için Sürpriz Gelişme; Öğrencilere Promosyon Ödenecek!

universite ogrencileri icin surpriz gelisme ogrencilere promosyon odenecek

Üniversite Öğrencileri için Sürpriz Gelişme; Öğrencilere Promosyon Ödenecek!

Bankaların müşteri kapma savaşı emeklilerle zirveye çıkarken bu kez hiç beklenmedik bir promosyon ödemesi duyurusu yapıldı. Öğrencilere her ay 225 Lira promosyon ödemesi alacak. Peki, hangi öğrenciler promosyon ödemesi alabilecek? İşte merak edilen detaylar sitemizde sizlerle.

Azda olsa çokta olsa Promosyon ödemeleri banka müşterileri için son derece büyük bir önem arz ediyor. Bu ödemeler sayesinde bir çok kişi borçlarını azaltıyor. Bankalar şuanda EYT emeklilerini kapma savaşı verirken hiç beklenmedik bir promosyon anlaşması imzalandı. Yapılan duyuruya göre öğrenciler 12 ay boyunca 225 TL ödeme alacak bu ödemeler toplamda 2.700 TL olacak.

ogrencilere promosyon odenecek

Üniversite Öğrencilerine Banka Promosyonu Veriliyor 2023

Trakya Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine intörn eğitim döneminde promosyon ödemesi alacak. Ödemeden toplamda Tıp Fakültesinde 264 ve Diş Hekimliği Fakültesinde 84 olmak üzere 348 intörn öğrenciye verilecek. İntörn öğrencilere 15 Şubat 2023 tarihinde asgari ücret tutarında maaş verileceği kararlaştırılmıştı. Trakya Üniversitesi’nin Akbank ile yapmış olduğu anlaşma ile öğrencilerin maaşlarına ek her ay 225 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Yorum gönder