Vakıfbank Deprem Kredisi Faizleri Ne Kadar? Vakıfbank Deprem Kredisi Şartları 2023

vakifbank deprem kredisi faizleri ne kadar

Vakıfbank Deprem Kredisi Faizleri Ne Kadar? Vakıfbank Deprem Kredisi Şartları 2023

Deprem kredisi almak isteyenlerin derin bir şekilde araştırdığı konular arasında ilk sırada yer alan Vakıfbank Deprem Kredisi detaylarını bu yazımızda sizler için hazırladık. Vakıfbank Deprem Kredisi faizleri ne kadar ?

Ülkemizde yaşanan ve binlerce canımızı kaybettiğimiz korkunç depremden sonra Vakıfbank  21 milyar TL’lik desteğin yanı sıra Vakıfbank Finans Grubu tarafından 12 milyar TL’lik nakdi bağış yapılmış durumda.

“Bu yardımların yanı sıra Vakıfbank müşterisi olan depremzedelere yönelik de pek çok avantaj sağlanıyor. Bu avantajlardan birisi de Vakıfbank deprem kredisi.”

Vakıfbank deprem kredisi faizleri ne kadar?

Vakıfbank deprem kredisinden faydalanmak isteyenler için 6 ay ödemesiz olmak üzere 36 aya dek vade yapan Vakıfbank, KOBİ ve çiftçiler için farklı paketler sunuyor. KOBİ veya çiftçiler için ödemesiz dönem 1 seneye dek  artarken taksit sayısı ise 36 ile sınırlandırılıyor.

Vakıfbank deprem kredisi için merak edilen faiz olurken konuyla ilgili düşük faiz ile kişilerin durumuna göre belirleneceği belirtildi. Bunun yanı sıra Vakıfbank kredi şartlarına da uyum sağlanıyor.

vakifbank deprem kredisi faizleri ne kadar1

Vakıfbank deprem kredisi kimlere veriliyor?

Vakıfbank’ın sunduğu deprem kredisinden yararlanılması adına kişiler için öncelikli kriter belirlenen illerde ikamet etmek. Bu bölgeler ise şöyle;

  • Adıyaman
  • Hatay
  • Kahramanmaraş
  • Malatya
  • Osmaniye il ve ilçeleri
  • Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçeleri

Yorum gönder