Xbox Game Pass Fiyatlarına Büyük Zam Yapıldı!

Xbox Game Pass Fiyatlarına Büyük Zam Yapıldı!

Son dönemde oyun fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, Türk oyunseverleri üzmeye başladı. Steam geçtiğimiz günlerde 20 Kasım’dan sonra TL ile artık ödeme almayacağını açıklamıştı.
Şimdi ise Microsoft’un oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass’e zam yapıldı. Geçtiğimiz aylarda zamlı fiyatları duyuran şirket, yeni yaptığı fiyat artışlarıyla birlikte yüzde 100’e yakın zam yapıldı.

Xbox Game Pass Fiyatlarına Büyük Zam Yapıldı!

Xbox Game Pass, oyunseverlere geniş bir oyun kütüphanesine erişim imkanı sunan bir abonelik hizmetidir. Ama, son dönemde Steam gibi diğer oyun platformlarının Türk Lirası’na geçiş yapmasıyla oyun alışveriş maliyetlerinin artması, Game Pass’e olan ilgiyi artırmasının ardından gelen zam şok etkisi yarattı.

Güncel Fiyatlar

  • Xbox Game Pass Ultimate: Eskiden 120,99 TL olan fiyat, şimdi 209 TL.
  • PC Game Pass: Eskiden 79,99 TL olan fiyat, şimdi 159 TL.
  • Xbox Game Pass Core: Eskiden 79,99 TL olan fiyat, şimdi 159 TL.
  • Xbox Game Pass Konsol: Eskiden 79,99 TL olan fiyat, şimdi 159 TL.

Game Pass abonelik ücretine en son geçtiğimiz Haziran ayında zam yapılmıştı. Zamdan önce PC Game Pass üyeliği 29,99 TL’ye, Game Pass Ultimate üyeliği ise 44,99 TL’ye satılıyordu. Bugün gelen zamla birlikte Game Pass PC fiyatı bir senede yüzde 433 oranında, Game Pass Ultimate fiyatı ise yüzde 366 oranında zamlanmış oldu.

Yorum gönder