2023 The Game Awards Adayları Açıklandı Mı, Hangileri?

game

2023 The Game Awards Adayları Açıklandı Mı, Hangileri?

Yılın oyun tarafında en çok beklenen etkinliklerinden biri olan The Game Awards 2023 aralık ayında olacak. En iyi oyunlar için adaylar da belli oldu.

Yılın en iyi oyunlarının belirlendiği The Game Awards 2023 için aday olan oyunlar belli oldu. Adaylık listesine Baldur’s Gate 3 8 adaylık ile damga vurdu. Ama listede bazı oyunların adaylıklarının yer almaması da şaşırttı.

2023 The Game Awards Adayları Açıklandı Mı, Hangileri?

Yılın Oyunu

Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4 Remake, Super Mario Bros. Wonder, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oldu.

En İyi Oyun Yönetmenliği

Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2 bizleri karşılarken, Nintendo oyunları Super Mario Bros. Wonder, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom listede kendine yer buldu.

En İyi Sanat Yönetmenliği

Alan Wake 2, Hi-Fi Rush, Lies of P, Super Mario Bros. Wonder, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom yer alıyor.

En İyi Müzik

Alan Wake 2 ve Buldur’s Gate 3’e ek olarak Final Fantasy 16, Hi-Fi Rush ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom var.

game3

En İyi Aksiyon Oyunu

Dead Island 2’nin yer alması şaşırtırken, en iyi RPG adayları da Baldur’s Gate 3, Final Fantasy 16, Lies of P, Sea of Stars ve Starfield yer aldı.

Bunların dışında en etkili oyun, en iyi devam eden oyun ve en iyi bağımsız oyun kategorilerinde oyunlar listelendi. En iyi bağımsız oyunlar arasında Lies of P yer almadı ancak Cocoon, Dave the Diver, Dredge, Sea of Stars, Viewfinder yer aldı.

En çok beklenen oyunlar listesinde ise bizleri Final Fantasy VII Rebirh, Hades II, Like a Dragon: Infinite Wealth, Star Wars Outlaws ve Tekken 8 karşılıyor.

Yorum gönder