2023 YKS Biyoloji YouTube Kanal Önerileri

tyt soru bankasi ornekleri

2023 YKS Biyoloji YouTube Kanal Önerileri

2023 yılında TYT-AYT sınavına girecek öğrenciler sınavda çıkacak konulara ve soru örneklerine hakim olmaya çalışıyor. Okulda öğrenilen derslerin pekişmesi adına veya kaçırılan bir konu varsa takviye alınması konusunda öğrencilerin yardımına internetteki ders anlatımları yetişiyor. Ekonomik şartlarda özel ders alamayan öğrenciler youtube gibi platformlarda ücretsiz olarak yayınlanan online ders ve kurslara katılarak eksik oldukları derslerin konularını tamamlamak istiyor. Sizler için en güzel youtube kanallarını araştırdık.

Öğrenciler derslerinden geri kalmasın konuları tamamlasın ve önümüzdeki YKS sınavına daha sıkı hazırlanması için yeni biyoloji dersi youtube kanal önerilerini aşağıda listeledik. Siz de güzel olduğunu düşündüğünüz youtube kanalları var ise yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz. Diğer öğrenci arkadaşlara da referans olmuş olursunuz.

1- Selin Hoca

Selin Hoca kanalında TYT ve AYT biyolojisine başlangıç yapacak öğrencilere dönük içerikler hazırlamış. Temel eksiği olan ya da biyoloji derslerinde zorlanan öğrenciler bu içeriklerden yararlanabilir.

2- FUNDAmentals Biyoloji

3- Senin Biyolojin

4- Barış Hoca Biyoloji

5- Hocalara Geldik

Siz de güzel olduğunu düşündüğünüz youtube kanalları var ise yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz. Diğer öğrenci arkadaşlara da referans olmuş olursunuz.

Yorum gönder