27 Kasım Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

kar1

27 Kasım Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

27 Kasım kardan dolayı okulların tatil olup olmadığı merak edildi. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde okulların tatil olup olmayacağı. merak konusu. Son dakika Zonguldak Valiliğinden okul kararı geldi.

Zonguldak’da Okullar Tatil Edildi

” Fırtına etkisiyle ana cadde ve bulvarlarda meydana deniz taşkınları nedeniyle #İskenderun’da 27.11.2023 Pazartesi günü yani yarın okullar tatil edilmiştir.”

27 Kasım Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklama:

“ÖNEMLİ DUYURU ❗
📌 Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla İLİMİZ GENELİNDE 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.
📌 İlimiz Genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 27 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

kar

İstanbul ve Ankara’da Okullar Tatil Mi?

İstanbullular bu hafta sonu kar yağmasını beklerken tahminler değişti. Meteoroloji verilerine göre hafta sonu yurdun geniş kesiminde yağmur ve karla karışık yağmur; bazı bölgelerde ise kar bekleniyor. İstanbul’da okulların tatil olmasına ilişkin açıklama bulunmuyor. Ankara’da da okulların tatil edilmesi hakkında bilgi verilmedi.

Cumartesi Ege ve Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağmur. Pazar günü Trakya Düzce Bursa Kastamonu Eskişehir Ankara da kar. Akşam Sivas Erzurum Bayburt hattında kar şeklinde.

Yorum gönder