Recep Baltaş Kim, Ne İş Yapıyor, Müslümanları Neden Tehdit Etti?

recep

Recep Baltaş Kim, Ne İş Yapıyor, Müslümanları Neden Tehdit Etti?

YouTube’da teknoloji yayınları yapan Recep Baltaş’ın Gazze Şeridi’nde acımasızca saldıran İsrail’e destek verdiği ve Müslümanları tehdit ettiği paylaşımlar sosyal medyada gündem haline geldi.

Recep Baltaş Kim?

Recep Baltaş, 35 yaşındadır. Trakya üniversite’sinde okuyup “Almanca öğretmenliği” bölümünden mezun olmuştur.

Recep Baltaş Kim, Ne İş Yapıyor, Müslümanları Neden Tehdit Etti?

Recep Baltaş, 2008 yılında Technopat’ı kurarak Türkiye’de teknoloji ile ilgili içeriklerin eksik olduğunu düşündüğü bir dönemde bu alanda bir boşluğu doldurmak amacıyla harekete geçti. Technopat, kısa sürede Türkiye’de önde gelen teknoloji sitelerinden biri haline geldi ve geniş bir okuyucu kitlesi edindi.

Recep Baltaş, Technopat platformunda bilgisayar donanımı, yazılım, akıllı telefonlar, oyunlar ve diğer teknolojik konular hakkında düzenli olarak makaleler ve incelemeler yayınlamaktadır. Bu içerikler, Türkiye’deki teknoloji meraklılarına ve internet kullanıcılarına faydalı bilgiler sunmaktadır.

recep2

Müslümanları Neden Tehdit Etti?

Yabancı bir kadın sosyal medya kullanıcısının Türkiye’de İslam’ın yaşanış şeklinden övgüyle bahsettiği paylaşıma yanıt olarak İslam’ı ‘geri kalmış din’ olarak niteleyip, “Siz (Mülteciler) bile Müslüman ülkeleri tercih etmiyorsunuz. Aslında Müslümanlar Batı’ya yolculuklarında kelimenin tam anlamıyla ölüyorlar. İslam kaybetti” ifadelerini kullanan YouTuber Recep Baltaş, Gazze Şeridi’nde adeta soykırıma uğrayan Müslümanlara da nefret kustu. Bununla yetinmeyen Baltaş, Müslümanları da tehdit etti.

Screenshot 5 2

Paylaşımına tepki gösterilirken bir kullanıcı ile tartışma yaşayan Baltaş, sözlerinin devamında ise, “Üzülme sıra sana da gelecek. Ve hiçbir şey yapamayacaksınız. Ancak buradan havlarsınız İsrail’e. Yanına yaklaşınca susan finolar gibi” ifadelerini kullandı.

Özür Diledi

Recep Baltaş’ın olay yaratan paylaşımlarına sosyal medyadan gelen tepkilerden sonra Baltaş özür diledi. Paylaşımına ‘sözlerim manipüle edildi’ diyen Recep Baltaş sosyal medya hesabından yaptığı özür paylaşımında,

Screenshot 4 3

“Sözlerimin manipüle edilmesinden dolayı üzgünüm. Günlük hayatın stresiyle yaptığım paylaşımlardan dolayı özür dilerim. Bundan böyle insanların inançlarıyla ilgili konuşurken daha dikkatli olacağım” sözlerini ifade etti.

İslam İle İlgili Paylaşımları

Screenshot 3 6 Screenshot 1 8 Screenshot 2 4

 

Yorum gönder