Alan Wake 2 Çıktı Mı, Fiyatı Ne Kadar?

alan1

Alan Wake 2 Çıktı Mı, Fiyatı Ne Kadar?

Alan Wake 2’nin lansman fragmanını yayınladı. Fragman, tanıdık başkahraman Alan Wake’in yanı sıra yeni bir karakter olan FBI Ajanı Saga Anderson’ın da yer aldığı devam oyunu sevenlerini heyecana sürüklüyor.

Alan Wake 2, Alan’ın hala Karanlık Yer olarak bilinen esrarengiz diyarda tuzağa düşürülmüş olmasıyla başlıyor .Alan, 13 yıllık esaretinden kurtulma umuduyla, FBI ajanı Saga Anderson’ın etrafında şekillenen olağanüstü bir korku hikayesi sunuyor.

Alan Wake 2 Çıktı Mı, Fiyatı Ne Kadar?

PlayStation Lifestyle’dan Michael Leri, oyunun önizlemesini yaptı ve şunları söyledi: “Alan Wake 2 için bekleyiş özellikle uzun sürmüş olsa da, Remedy’nin deneyimlerinden yararlanıyor ve Karanlık Yer’de geçirdiği uzun süreyi beklemeye değer kılar gibi görünüyor.” dedi

Remedy Entertainment’tan Sam Lake’in de doğruladığı üzere, hayranlar ücretli genişlemelerin yanı sıra oyun için önemli miktarda ücretsiz indirilebilir içerik (DLC) de bekleyebilirler. Ayriyeten oyun, PlayStation 5’in DualSense kontrol cihazının eşsiz özelliklerinden yararlanarak dokunsal geri bildirimle etkileyici bir deneyim sunacak.

alan3

Fiyatı Ne Kadar?

Remedy’nin popüler Alan Wake serisinin devam oyunu Alan Wake 2, bugün itibariyle çıktı ve çıkışıyla birlikte oyunun Epic Games’teki Türkiye fiyatlarına zam yapıldı.

Oyun ilk açıklandığında Epic Games‘te Standart sürüm 322 TL, Deluxe sürüm ise 452 TL iken, 26 Mayıs tarihinde bu fiyatlar Standart sürüm için 599 TL, Deluxe sürüm için 839 TL olarak belirlenmişti.

alan4

Bugün oyunun çıkışıyla birlikte gelen zamlar sonrası ise Standart sürüm 912 TL‘ye yükselirken, Deluxe sürüm 1.278 TL oldu. Oyunun konsol fiyatlarında şimdilik bir değişiklik görünmüyor.

Yorum gönder