Ardahan’da Çekilen Fil Gerçek Mi? Vali Açıkladı!

ardahn

Ardahan’da Çekilen Fil Gerçek Mi? Vali Açıkladı!

Ardahan’da merada hayvanları otlatan bir çoban karşısına çıktığını ileri sürdüğü filin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fil fotoğrafının kısa sürede gündem olmasının ardından jandarma ekipleri bölgeye giderek harekete geçti. Ardahan Valiliği ise olayla ilgili açıklama yaptı.
Ardahan'da Çekilen Fil Gerçek Mi? Vali Açıkladı!

Ardahanlı çoban sosyal medyada gündem yarattı. Ölçek köyü merasında çobanlık yapan kişi, hayvanları otlatırken karşısına çıktığını iddia ettiği bir fil yavrusunun fotoğrafını paylaştı.

Ardahan Valiliği ise çok konuşulan iddia üzerine bir açıklama yaptı. Sosyal medya paylaşımının gerçek olmadığını açıkladı.

ardahn

Yapılan fil açıklamasında; “Ardahan Valiliği ,”Ardahan’da fil görüldü ” sosyal medya paylaşımının uydurma olduğunu belirtti.”14.11.2023 tarihinde ilimiz sınırları dahilinde hayvan otlatan bir çoban tarafından merada Fil göründüğüne dair iddialar ve fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmış olup, yapılan inceleme ve araştırmalar sonucunda fotoğrafın ve haberlerin gerçek dışı olduğu anlaşılmıştır. Basına ve Kamuoyuna Saygıyla duyurulur “dendi.

Yorum gönder