Awox Kitchen Queen Mutfak Şefi İyi mi? Kullanıcı Yorumları

mutfaksefi

Awox Kitchen Queen Mutfak Şefi İyi mi? Kullanıcı Yorumları

Awox Kitchen Queen Mutfak Şefi İyi mi? Kullanıcı Yorumları

Çalışan kadınlar ve yalnız yaşayan insanlar için kolaylık sağlayan, yemek yapmayı sevdiren ve pratik hale getiren mutfak şefinin teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için haberimizde derledik.

Teknik Özellikleri

  • AC220-240V 50-60 HZ 1500W MOTOR GÜCÜ
  • KORUMA SINIFI:1 DÖKÜM ALÜMİNYUM GÖVDE
  • 5.5 LITRE PASLANMAZ ÇELİK
  • KASE YÖRÜNGESEL HAREKET ÖZELLİĞİ
  • DARBE FONKSİYON ÖZELLİĞİ İLE 6 KADEMELİ HIZ AYARI LED IŞIK GÖSTERGESİ
  • AŞIRI YÜK MOTOR KORUMASI
  • DÜŞÜK SES DİZAYNI

Aksesuarlar:

ÇIRPMA TELİ,DÜZ ÇIRPICI,HAMUR ÇENGELİ,KIYMA APARATI 1,5 LT  CAM SÜRAHİ BLENDER

Awox Kitchen Queen Mutfak Şefi İyi mi? Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı Yorumları

1. Ürün gri renkte geldi (bence daha güzel ) kullanımını genel olarak beğendim ve sesi çok değil. Yoğurma kısmı hamur toparlanınca biraz zorlanıyor ama tezgaha güzel vakumlanıyor. Kıyma aparatı çok sinirli bir et olmazsa gayet güzel kurban bayramında kullandım. Ayrıca tavuk kıyması da yaptım böyle bir aletin mutfakta elimin altında olması işimi çok kolaylaştırıyor. Mikser kısmında iyi.

2. Ürün gayet sağlam geldi. Yoğurma, çırpma, rondo işlevlerini denedim, çok başarılı. Yumurtalı makarna hamurunu bile yoğuruyor öyle düşünün. Haznesi geniş. Kıyma aparatlarını kullanmadım.

3. Ürünü bir ay oldu alalı çok aktif kullanma fırsatım olmadı kek için bir kaç kez kullandım memnun kaldım daha hamur için kullanmadım parçaları eksiksiz geldi bir parçası kargoda hasar görmüştü satıcıyla iletişime geçtim hemen ertesi gün yeni parçayı gönderdi şuan için işimi görüyor memnunum.

4. Siparişim çoktan geldi sadece ürünü kullandıktan sonra yorum yapmak istedim o kadar güzel bi ürün ki ben çok beğendim çok kullanışlı bunu aldığımdan beri çok rahatladım artık herşeyimi bunda yapıyorum herkes almalı bence mutfağına

5. 3 ay önce aldım ve herhangi bi sorun çıkarmadı. Çörek kek vb ürüleri yorulmadan 5 dk da hazırlıyoruz. Smoothie kısmını henüz denemedik ama kıyma kısmında çok güzel kışlık domates sosu hazırladık. Gayet iyi paketlenmişti. Herhangi bi eksik çizik veya deforme yoktu. Gayet memnunum aldığıma.

Yorum gönder