Baba Vanga’nın Hangi Kehaneti Gerçek Oluyor? Kehanetleri!

baba

Baba Vanga’nın Hangi Kehaneti Gerçek Oluyor? Kehanetleri!

Baba Vanga’nın Hangi Kehaneti Gerçek Oluyor? Kehanetleri!

Balkanların Nostradamus’u olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri yeniden gündeme geldi. Son günlerde yaşananlar da Baba Vanga’nın “büyük Müslüman savaşı” öngörüsünü yeniden gündeme getirdi. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Baba Vanga Kim?

1911’de doğan Baba Vanga, 12 yaşında yaşanan bir kum fırtınası yüzünden kör kaldı. Fakat bu kaybıyla yeni bir yeteneği oldu ve gelecekle ilgili sesler duymaya başladı.

Baba Vanga'nın Hangi Kehaneti Gerçek Oluyor? Kehanetleri!

Baba Vanga’nın sözlerini yorumlayan uzmanlar ünlü kâhinin birçok şeyi yıllar öncesinden bildiğini belirtiyor.

Vanga 11 Ağustos 1996 tarihinde hayatını kaybetti, ancak hâlâ kehanetleri tüm dünyada yankılanmaya devam ediyor.

Hangi Kehaneti Gerçek Oluyor?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas İsrail’e yönelik başlattığı saldırılarla tüm dünya basınında gündem oldu. Hamas, saldırılarda İsrail’e binlerce roket attı, karadan Gazze sınırındaki Yahudi yerleşim yerlerine sızarak çok sayıda İsrailliyi rehin aldı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da ilk açıklamasında “Artık bir savaşın içindeyiz” derken İsrail’in Hamas’a vereceği yanıtın çok sert olacağını dile getirdi.

Bu yaşananlar da Baba Vanga’nın “büyük Müslüman savaşı” öngörüsünü yeniden gündeme getiriyor. Aslında İsrail ile Hamas’ın 2007’den bu yana gerilimli bir ilişkiye sahip olması, Baba Vanga’nın kehanetlerini bu kadar endişe verici kılıyor.

baba3

2024 Kehanetleri

Kuantum Hesaplamada İlerleme

Baba Vanga’ya göre 2024 yılında kuantum bilgisayarların geliştirilmesinde önemli ilerlemeler yaşanacak. Kuantum bilgisayarların gelişiminin finans, sağlık ve siber güvenlik gibi çeşitli sektörler üzerinde önemli bir etkiye sahip olması bekleniyor. Bu bilgisayarlar, benzeri görülmemiş hızlarda karmaşık hesaplamalar ve veri analizleri gerçekleştirebilecek.

Putin’e Suikast Girişimi

Kâhin ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e kendi ülkesinden biri tarafından suikast girişiminde bulunulacağını ve Avrupa’daki  aşırılık yanlılarının terör saldırılarının artacağını öngördü.

Küresel Ekonomik Kriz

Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti. Bu krizin, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı’dan Doğu’ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü.

Trump Gizemli Bir Hastalığa Yakalanacak

Baba Vanga, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın 2024’te kendisini sağır edecek ve beyin travmasına neden olacak gizemli bir hastalığa yakalacağını tahmin etti.

Siber Saldırılarda Artış

Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin etti. Bilgisayar korsanlarının daha sofistike hale geleceği ve elektrik şebekeleri, su arıtma tesisleri gibi kritik altyapıları hedef alacağı konusunda uyardı. Bu saldırılar potansiyel olarak yaygın bir kesintiye ve kaosa neden olabileceği gibi ulusal güvenlik için de bir tehdit oluşturabilir.

baba2

Tıpta Gelişmeler

Baba Vanga, 2024 yılında tıp biliminde önemli atılımlar olacağını tahmin etti. Daha önce tedavisi mümkün olmadığı düşünülen hastalıklar için yeni tedaviler ve çareler geliştirileceğini öngördü. Alzheimer hastalığının tedavisinde, bu zayıflatıcı durumdan muzdarip milyonlarca insana umut verecek büyük bir gelişme olacağını öngördü.

Küresel Isınma Felaketleri

Baba Vanga, küresel ısınmanın da etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olaylarının ve doğal afetlerin olacağını tahmin etti. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağını belirten Baba Vanga, bu olaylarda büyük can kayıpları olacağını aktardı. Kahin, ayrıca Pasifik Kıyıları bölgesinde önemli hasara ve can kaybına neden olacak büyük bir deprem olacağını da söyledi.

Kanserin Tedavisi Bulunacak

Baba Vanga, 2024’ün kanser için mucizevi bir tedavinin keşfedileceği ve sonunda insanlığı bu yıkıcı hastalıktan kurtaracağı yıl olacağını tahmin etti.

Bir Ejderha Gezegeni Ele Geçirecek

Baba Vanga, “güçlü bir ejderhanın” gezegeni ele geçireceği ve üç devin -muhtemelen Rusya, Çin ve Hindistan- birleşeceği konusunda uyardı. Baba Vanga, hatta üzerinde 100, 5 ve bir sürü sıfır rakamı bulunan kırmızı bir paranın dünya genelinde kullanılacağını tahmin etti.

Uzaylılarla Temas

Baba Vanga, insanlığın önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin etti.

Dünyanın Sonu Ne Zaman Gelecek?

Baba Vanga, dünyanın sonunun 5079 yılında geleceğini tahmin etmiş ancak buna neyin sebep olacağına dair bir açıklama yapmamıştı.

Yorum gönder