BİM Düdüklü Tencere (Kumtel HPC-01) Elektrikli Alınır Mı? BİM Düdüklü Tencere Yorumları

kumtel duduklu tencere

BİM Düdüklü Tencere (Kumtel HPC-01) Elektrikli Alınır Mı? BİM Düdüklü Tencere Yorumları

BİM Düdüklü Tencere (Kumtel HPC-01) Elektrikli Alınır Mı? BİM Düdüklü Tencere Yorumları

Pratik ve lezzetli yemek yapmak, günümüzde pek çok kişinin aradığı bir şey. Özellikle iş hayatının yoğunluğu içinde olan anneler için zaman çok değerli. Bu durumda, elektrikli düdüklü tencereler, mutfakta büyük bir kolaylık sağlıyor. KUMTEL HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencere ile ilgili kullanıcı yorumları ve ürün özellikleri…

bim duduklu tencere

Kumtel Düdüklü Tencere Kullanımı, Özellikleri

KUMTEL HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencere, 1000 W gücünde bir motora sahiptir. 5.7 litrelik büyük hacmi sayesinde çok kişilik yemekler veya aile yemekleri için uygundur. Kaşık, çorba kaşığı ve ölçüm kabı gibi aksesuarları vardır, bu da kullanımını daha pratik hale getirir.

Bu tencere, 80kPa çalışma basıncı ile yemeklerinizi hem hızlı hem de lezzetli bir şekilde pişirir. Otomatik pişirme modları arasında pirinç, balık, buhar, çorba, et/yahni, kümes hayvanları ve fasulye yemeği gibi alternatifler mevcuttur.

KUMTEL HPC-01, annelerin mutfakta zaman tasarrufu yapmalarına olanak tanıyan bir mutfak gerecidir. Pratik kullanımı ve lezzetli sonuçlarıyla bu elektrikli düdüklü tencere, her mutfağın ihtiyacı olan bir yardımcıdır.

Kısacası, KUMTEL HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencere, annelerin mutfağında çok işe yarayabilir. Hem pratik hem de lezzetli yemekler yapmak isteyenler için harika bir seçenek. Eğer siz de mutfak işlerini kolaylaştırmak ve lezzetli yemekler hazırlamak istiyorsanız, bu ürünü göz önünde bulundurabilirsiniz.

kumtel duduklu tencere bim kullanimi

BİM Düdüklü Tencere (Kumtel) Kullanıcı Yorumları

“Anneme KUMTEL HPC-01 aldım ve çok beğendim. Nohutu 30 dakikada haşlayabiliyor. Bu ürünün fiyatına göre çok kaliteli.”

“Anneme Anneler Günü’nde bu ürünü hediye ettim ve çok sevdi. KUMTEL HPC-01 sayesinde mutfakta daha rahat çalışıyor.”

“Bu ürünü alırken şüphelerim vardı, ama kullanınca çok memnun kaldım. Et, fasulye gibi her türlü yemeği mükemmel pişiriyor. Herkese tavsiye ederim.”

“KUMTEL HPC-01, sessiz ve güvenli bir şekilde çalışıyor. Tavuk, dolma gibi farklı yemekleri denedim ve hepsi çok lezzetli oldu. Bu ürünü, fiyatı yükselmeden almanızı öneririm.”

kumtel duduklu

Kumtel Düdüklü Tencere Fiyatları

KUMTEL HPC-01 Elektrikli Düdüklü Tencere 1000 W gücünde bir motora ve 5.7 litrelik bir kapasiteye sahip. Otomatik pişirme modları sayesinde farklı yemekleri kolayca pişirebilirsiniz. Bu ürünün fiyatı internet satış sitelerinde ortalama 1.903,66 TL’dir.

Bugün (8 Eylül) BİM aktüel ürünleri arasında bulunan Kumtel düdüklü tencerenin ise BİM marketlerinde bulunan fiyatı 1.399 TL’dir.

Yorum gönder