En İyi WordPress Temaları

Ekran goruntusu 2023 08 09 173122

En İyi WordPress Temaları

En İyi WordPress Temaları

Sitenizin o tam hayalinizdeki haline kavuşması için tema tercihi en önemli unsurların başında geliyor. Web sitenizin en iyi WordPress temaları arasından; sizi, işinizi en iyi yansıtan, amacınızı en net anlatan temayı seçmek size çok büyük artılar getirecektir.

Tema sadece sitenizin estetik görünümünü değil, işlevselliğini etkilediğinden, SEO’suyla yakından alakalı olduğunu unutmamak gerekir. Aynı zamanda doğru temayı seçmek ileride zaman kaybetmenizi önleyeceğinden binlerce tema içinde siteniz için en iyisini bulabilmeniz sandığınızdan daha önemlidir.

Karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli unsur, temanızın işinize yaramayan her işlevinin sizin için kötü etki ve zaman kaybı olacağıdır. Bunları yaşamamak adına en iyi WordPress temalarına göz gezdirmenizi öneririz. Peki, en iyi WordPress temaları hangileri?


AVADA– WordPress Teması

Avada, WordPress için tasarlanmış en çok tercih edilen ve en çok satan bir temadır. 825.000’den fazla site sahibi, Avada’nın sunduğu performans, kullanım kolaylığı, teknik destek ve ücret avantajlarından yararlanmıştır. Avada, WordPress web sitenize özgü bir görünüm kazandırmak için sınırsız dizayn seçenekleri sağlar.

Avada ile web sitenizi kurmak çok kolaydır. Avada demoları arasından istediğiniz bir tanesini seçerek, fotoğrafçılık, otel, seyahat, moda ya da alışveriş gibi farklı alanlara uygun bir tema elde edebilirsiniz. Sonra sadece demodaki içeriği kendi sitenizdeki içerikle değiştirmeniz yeterlidir.

Avada, sitenizin her bölümünün genişliğini istediğiniz gibi ayarlamanıza olanak tanır. Bu sayede, Avada’nın mobil uyumlu olması özelliği bozulmaz. Avada ile birlikte gelen Fusion Core eklentisi sayesinde, sitenize slider (kayan resimler), CSS 3 animasyonları (baloncuklar, uçan kuşlar, hareketli yükleniyor simgesi ya da animasyonlu yazılar gibi), shortcode generator (kısa kod üreticisi) ve mega menü gibi özellikler ekleyebilirsiniz. Ayrıca, sitenize blog, portolyo, forum gibi bölümler de dahil edebilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 80/100 Yüklenme Süresi: 1.93 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 76 (masaüstü), 27 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %99, Yslow A % 91

En İyi WordPress Temaları


ENFOLD– WordPress Teması

Enfold, WordPress için en çok satan ve en popüler temalardan biridir. Sürükle bırak yöntemiyle çalışan gelişmiş bir şablon düzenleyicisi sayesinde, kullanıcılar web sitelerini kolayca özelleştirebilirler. Enfold, SEO uyumlu, mega menülü, çok çeşitli başlık düzenli, her tür ekran ölçüsüne uygun tasarımlı, 35’ten fazla demolu, 308.000 kullanıcılı, 7/24 destekli ve güncellemeli bir temadır. Enfold, hem bireysel hem de kurumsal web siteleri için ideal bir WordPress temasıdır.

Enfold ile web sitenizde istemediğiniz her şeyi rahatça değiştirebilirsiniz. Enfold ile e-ticaret, rezervasyon, portfolyo, galeri, video ve oyun siteleri gibi farklı amaçlara yönelik, hızlı yüklenen ve göz alıcı tasarımlı profesyonel web siteleri oluşturabilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 78/100 Yüklenme Süresi: 974 ms
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 97 (masaüstü), 73 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %92, Yslow C % 78

En İyi WordPress Temaları


ASTRA– WordPress Teması

Astra, markanızın renk ve fontlarını kolayca seçebileceğiniz, çok dilli web sitesi yapmanıza imkan veren, sağdan sola okunan dillerle uyumlu, SEO uyumlu ve bedava bir temadır. Astra, Latince’de zorlukları yenerek yıldızlara ulaşmak demektir. Astra, WordPress için hızlı bir tema arayanlar için en güzel seçeneklerden biridir. Astra’nın 70’ten fazla demoları arasından bir tanesini seçmek ise gerçekten zor bir karardır. Çünkü hepsi çok şık, özenli ve göz kamaştırıcı tasarımlara sahiptir.

  • Pingdom Hız Skoru: 72/100 Yüklenme Süresi: 1.39 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 94 (masaüstü), 60 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %91, Yslow C % 71

En İyi WordPress Temaları


ULTRA– WordPress Teması

Ultra, WordPress için en sevilen ve en esnek temalardan biridir. Ultra ile sitenize uygun hazır şablonları tek tıkla kurabilirsiniz. Ultra’nın 60’dan fazla demoları vardır. Ultra’nın öne çıkan özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:

Sürükle bırak, mega menü, görsel filtreler WooCommerce uyumluluğu, WordPress’in en güncel sürümüyle uyumlu olması, çok dilli web sitesi yapabilme Site başlığı ve stili için 17 farklı seçenek, 5 farklı şablonda yazı/post paylaşabilme, Başlık arkaplanı için slider, video, değişen renkler gibi 6 farklı alternatif Ultra, ayrıca parallax scrolling gibi animasyon efektleriyle de sitenize hareket katıyor. Parallax scrolling, sayfayı kaydırırken arka plandaki içeriğin farklı hızlarda ilerlemesini sağlayan bir efekttir. Ultra ile siteniz hem hızlı hem de göz alıcı olacak.

  • Pingdom Hız Skoru: 83/100 Yüklenme Süresi: 3.42 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 76 (masaüstü), 41 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %91, Yslow C % 77

En İyi WordPress Temaları


OCEAN WP– WordPress Teması

Ocean WP, WordPress için en çok indirilen ve en çok kullanılan temalardan biridir. 700.000’den fazla kişi ücretsiz versiyonunu kullanmaktadır. Ocean WP, özellikle online satış yapan işletmeler için ideal bir temadır. Çünkü Ocean WP, WordPress’in en hızlı yüklenen temalarından biridir.

Ocean WP, mobil uyumlu ve SEO uyumlu bir temadır. Ocean WP’nin çok sayıda demoları vardır. Bu demolar sayesinde, sitenize profesyonel ve seçkin bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ocean WP ile sitenize sürükle-bırak yöntemiyle istediğiniz her şeyi ekleyebilirsiniz. Ayrıca, son gönderilerinizi bir slider’da gösterebilirsiniz. Ocean WP, WooCommerce uyumluluğu, mega menü, yerleşik ikonlar gibi özellikler ve 20’den fazla eklenti ile sitenizi daha işlevsel hale getirmenize yardımcı olur.

  • Pingdom Hız Skoru: 72/100 Yüklenme Süresi: 1.17 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 95 (masaüstü), 60 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %91, Yslow C % 71

En İyi WordPress Temaları


DIVI– WordPress Teması

Divi, WordPress için sadece bir tema değil, aynı zamanda Builder adlı çok gelişmiş ve çok eğlenceli bir site yapıcıya sahip bir sihirbazdır. Divi ile sitenizi tasarlarken, 2000’den fazla ücretsiz şablon arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Bu şablonlar, online satış, teknoloji, sağlık, güzellik, eğitim, yemek gibi çok çeşitli alanlara uygun olarak hazırlanmıştır.

Divi, 800.000’den fazla kullanıcısı olan bir temadır. Divi ile profesyonel görünümlü, hızlı yüklenen ve çarpıcı web siteleri oluşturabilirsiniz.

Divi, sitenizi düzenlerken yaptığınız değişiklikleri görsel bir editör ile anında izleyebileceğiniz harika bir özelliğe sahiptir. Bu, sitenizi tasarlarken size çok keyif verecek ve çok kolaylık sağlayacaktır.

  • Pingdom Hız Skoru: 72/100 Yüklenme Süresi: 1.13 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 69 (masaüstü), 15 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %90, Yslow C % 79

En İyi WordPress Temaları


SHOPPE– WordPress Teması

Shoppe, WordPress için en iyi ve en hızlı e-ticaret temalarından biridir. Shoppe ile sitenize seçkin bir imaj katabilirsiniz. Shoppe, müşterilerinize harika bir alışveriş deneyimi sunar.

Shoppe; ürünleri sepete eklediğinizde, sayfayı yenilemeden sepetin güncellenmesini sağlayan Ajax sepeti özelliğine sahiptir. Ayrıca, ürün sayfasına gitmeden ürün hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz hızlı bakış kutucuğu, ürün resminin üzerine geldiğinizde, ürüne ait tüm resimleri görebileceğiniz slider, favori ürünler listenizi oluşturabileceğiniz gibi özellikler de vardır.

  • Pingdom Hız Skoru: 81/100 Yüklenme Süresi: 879 ms
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 64 (masaüstü), 42 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed B %88, Yslow D % 69

En İyi WordPress Temaları


FLATSOME– WordPress Teması

Flatsome, WordPress için en çok satan e-ticaret temasıdır. Flatsome ile WooCommerce uyumlu, hızlı yüklenen ve kullanıcı memnuniyeti yüksek online satış siteleri oluşturabilirsiniz. Flatsome, kolay kurulum sihirbazı, mobil uyumlu banner ve slider sistemi, parallax efekti, CSS animasyonları, sınırsız başlık seçeneği gibi harika özellikler sunar. Ayrıca Flatsome, SEO uyumlu bir WordPress temasıdır.

Flatsome’ın avantajları arasında; online katalog ve portfolyoların yapılması ve değişikliklerin canlı önizlemesinin görülmesi bulunuyor. Flatsome demoları sadece alışveriş siteleri için değil; online satış yapmayan kurumsal firmalar için de çok şık demolar içeriyor.

  • Pingdom Hız Skoru: 83/100 Yüklenme Süresi: 1.89 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 86 (masaüstü), 39 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed B %88, Yslow C % 79

En İyi WordPress Temaları


JUPITER– WordPress Teması

Jüpiter, WordPress için yüksek hız ve performans sunan bir temadır. Jüpiter, 160.000’den fazla web sitesi sahibinin seçtiği bir temadır. Jüpiter, ödeme optimizasyonu ve FSE (Tam Site Düzenlemesi) gibi güçlü özelliklerle dikkat çekiyor. Jüpiter, sürükle-bırak özellikli sayfa oluşturucu, fotoğrafların çözünürlüğünü ayarlayabilme gibi çok sayıda özellik ve seçenekle interaktif ve işlevsel web siteleri yapmanıza olanak tanıyor.

Jüpiter, sitenizi kolayca kurabilmeniz için PSD / Sketch dosyası bulunan 450’den fazla tek tıkla kurulan hazır site şablonu sağlıyor. Bu harika WordPress teması, e-ticaret odaklı son geliştirmelerle, kişiselleştirilmiş ürün listeleri gösterme ve piyasadaki en hızlı, en gelişmiş filtreleme gibi çok sayıda işlevsellik sunuyor.

Jüpiter, WooCommerce temaları arasında fark yaratan bir temadır. Çünkü Jüpiter, size ödeme sayfalarınızı tasarlama imkanı veriyor. Ödeme, çapraz satış ve teşekkür ekranları için görünümü ve içeriği özelleştirebilirsiniz. Ayrıca, önceden doldurma, otomatik tamamlama, hızlı ödeme gibi özelliklerle müşterilerinize zaman kazandıracak hızlı ödeme özellikleri içeriyor.

  • Pingdom Hız Skoru: 82/100 Yüklenme Süresi: 1.05 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 94 (masaüstü), 55 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %94, Yslow A % 95

En İyi WordPress Temaları


UNCODE– WordPress Teması

Uncode, WordPress için pixel mükemmelliği sunan bir temadır. Uncode, Forbes ve Medium gibi ünlü isimlerin ve teknoloji bloglarının seçtiği bir temadır. Uncode, sitenize detaylı, esnek ve performanslı bir görünüm kazandırır.

Uncode, göz kamaştıran görsellikte, çok sayıda opsiyona sahip SEO uyumlu bir temadır. Uncode ile temanın her bölümünü istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Uncode ile sitenizin amacı ne olursa olsun, çok şık, hızlı yüklenen ve seçkin görünen web siteleri yapabilirsiniz.

Uncode, Wireframes Plugin ile uyumludur. Bu plugin sayesinde, 550’den fazla özenle tasarlanmış bölüm şablonunu sitenize kolayca ekleyebilirsiniz. Ayrıca, Uncode çok dilli web siteleri yapmanıza imkan verir. Uncode, WPML tarafından onaylanmıştır. Uncode ayrıca RTL’yi de destekler.

  • Pingdom Hız Skoru: 79/100 Yüklenme Süresi: 1.73 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 82 (masaüstü), 36 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %90, Yslow B % 89

En İyi WordPress Temaları


NEWSPAPER– WordPress Teması

Newspaper, WordPress için en çok satan ve en çok sevilen haber temasıdır. Newspaper, haber, spor, gazete, dergi gibi yayıncılık siteleri için mükemmel bir temadır. Newspaper, Bitcoin, Uber, Share America, Rock Space gibi ünlü isimlerin kullandığı trend belirleyici tasarımlara sahiptir. Newspaper, 120.000’den fazla kullanıcısı olan ve 135’ten fazla tek tıkla kurulan demoya sahip olan bir temadır. Newspaper, hız, performans ve işlevsellik konusunda en iddialı WordPress temalarından biridir.

  • Pingdom Hız Skoru: 73/100 Yüklenme Süresi: 3.38 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 79 (masaüstü), 45 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %92, Yslow C % 78

En İyi WordPress Temaları


SOLEDAD– WordPress Teması

Soledad, bu yılın en çok satan haber ve dergi teması olarak ünlü bir WordPress Teması. Soledad, bulut kitaplığındaki 1300’den fazla hazır blok ve şablonla eşsiz web siteleri oluşturmanıza olanak tanıyor. Soledad, Google Core Web Vitals için optimize edilmiş bir tema. Soledad, sayfa hızı konusunda çok iddialı. Yüksek trafikli sitelerin sorun yaşamaması için geliştirmeler yapılmış ve hız optimize edici bir modül eklenmiş. Soledad, birçok önbelleğe alma eklentisiyle de uyumlu çalışıyor.

  • Pingdom Hız Skoru: 90/100 Yüklenme Süresi: 1.04 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 95 (masaüstü), 70 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed C %73, Yslow B % 88

En İyi WordPress Temaları


THE7– WordPress Teması

The7, web sitenizin en ince ayrıntılarını bile değiştirebileceğiniz güçlü bir WordPress teması. The7, SEO dostu ve mobil uyumlu bir tema. The7, Woocommerce entegrasyonu, portfolyo ve fotoğraf galerileri ekleme gibi özellikleriyle tercih edilirliğini yükseltiyor.

The7 ile istediğiniz şablonu seçip içeriğini kendi sitenizin içeriğiyle değiştirebilir ve çok kısa zamanda şık, hızlı yüklenen web sayfaları oluşturabilirsiniz.

 

  • Pingdom Hız Skoru: 81/100 Yüklenme Süresi: 1.75 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 61 (masaüstü), 18 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed D %67, Yslow B % 85

En İyi WordPress Temaları


THE GEM – WordPress Teması

TheGem, en popüler premium WordPress temalarından biri olarak, tek tıklamayla kurulabilen ve son derece özelleştirilebilir, 400’den fazla hazır demo sunuyor. TheGem’in demoları, her biri ayrı bir tema kalitesinde.

TheGem, kodlama bilmenize gerek kalmadan yüksek performanslı web siteleri oluşturmanızı sağlayan SEO dostu ve mobil uyumlu bir modern, çok yönlü WordPress teması. TheGem, çok satan bir temaya yakışır şekilde WooCommerce, Contact Form 7, Yoast SEO gibi popüler eklentilerle uyumlu.

 

  • Pingdom Hız Skoru: 70/100 Yüklenme Süresi: 3.44 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 85 (masaüstü), 44 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed B %89, Yslow C % 78

En İyi WordPress Temaları


BE – WordPress Teması

BE, hız konusunda çok iddialı bir WordPress teması. BE, çok amaçlı bir tasarım harikası olarak, yıllardır en iyi WordPress temaları arasında yer alıyor. BE, zamandan tasarruf etmenizi ve özgürlüğünüzü yaşamanızı sağlıyor. BE, 250 000’den fazla kullanıcıya sahip ve ayrıntılı video tutorial desteğiyle de dikkat çekiyor.

BE, sayısız demo ve 200’den fazla kısa kod seçeneğiyle, her tür projeye kolayca uyum sağlayan bir WordPress teması. BE’nin 100’lerce yerleşik opsiyonuyla; renk, yazı tipi, SEO, sosyal medya, kenar çubuğu, çeviri ve altbilgi bölümünü istediğiniz gibi ayarlayabilir, web sitenizdeki blog, portföy ve mağaza sayfalarını modernize edebilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 75/100 Yüklenme Süresi: 724 ms
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 88 (masaüstü), 55 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %96, Yslow B % 84

En İyi WordPress Temaları


BRIDGE – WordPress Teması

Bridge, ThemeForest’ta en çok satan yaratıcı temalardan biri olarak 180 000 sitede kullanılıyor. Bridge, her niş için harika bir demo koleksiyonu sunuyor. Bridge’in rakiplerinden ayrılan özelliği, farklı demoları bir arada kullanabilmenizdi ama artık birçok tema bu özelliği sunuyor. Bridge, 115 güçlü kısa kod ve geniş animasyon koleksiyonu ile sitenizi istediğiniz gibi şekillendirebilmenizi sağlıyor. Bridge ile sitenizi başka seviyelere çıkarabilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 71/100 Yüklenme Süresi: 1.74 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 67 (masaüstü), 30 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed E %50, Yslow C % 77

En İyi WordPress Temaları


SALIENT – WordPress Teması

Salient, Themeforest’ta en iyi WordPress temalarından biri olarak öne çıkıyor. Salient, güçlü performans arayanlar ve işlevsel mega siteler kurmak isteyenler için harika bir alternatif. Salient, yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz sınırsız özelleştirme seçeneği sağlıyor. Salient, 130 000 kullanıcıya ve teknik beceriye ihtiyaç duymadan eşsiz web siteleri oluşturmanıza yardımcı olacak 285’ten fazla hızlı demoya sahip.

  • Pingdom Hız Skoru: 94/100 Yüklenme Süresi: 2.38 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 93 (masaüstü), 62 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A %93, Yslow A % 92

En İyi WordPress Temaları


PORTO – WordPress Teması

Porto, en çok oy alan (5 üzerinde 4.92) tema olarak en popüler 20 WordPress teması arasında yer alıyor. Porto, web sitenizi A değerine ulaştırabileceğiniz bir hız optimizasyonu sihirbazına sahip. Porto, 130’dan fazla demosu ile tasarım trendlerini yakından takip eden en iyi WordPress temalarından biri.

Porto’nun çok amaçlı demolarıyla, istediğiniz bölümleri bir araya getirebilir, farklı demoların slider ve banner’larını seçtiğiniz demoya ekleyebilirsiniz. Mobil uyum, tek tıkla kurulum gibi standart özelliklerin yanı sıra sürükle – bırak özelliğiyle header (başlık) oluşturucu da Porto’nun sunduğu avantajlardan. Header oluşturucu ile mevcut öğeleri kullanarak ya da kısa kodlar ve HTML kodu ekleyerek istediğiniz tarz başlıklar tasarlayabilirsiniz.

 

  • Pingdom Hız Skoru: 93/100 Yüklenme Süresi: 4.17 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 85 (masaüstü), 78 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A % 95, Yslow A % 90

En İyi WordPress Temaları


IMPREZA – WordPress Teması

Impreza, % 92 pozitif feedback oranıyla en çok satılan en iyi WordPress temalarından biri olmayı hak ediyor. Çok fonksiyonel, etkileyici demolarının renklerini istediğiniz gibi değiştirebilir, öğelerin yerleşimini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Demolara animasyonlar ekleyebilir, yaptığınız değişiklikleri anında görebilirsiniz.

Impreza, WooCommerce, WPML, Gravity Forms, Contact Form 7, bbPress ve TablePress gibi eklentilerle uyumlu çalışıyor. Impreza’nın retina-ready ve mobil uyumlu özellikleri sayesinde web siteniz her cihazda mükemmel görünüyor. Impreza ile büyük HD ekranlardan akıllı telefonlara kadar web sitenizin kalitesinden ödün vermeden tasarlayabilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 84/100 Yüklenme Süresi: 1.37 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 95 (masaüstü), 70 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed B % 85, Yslow B % 89

En İyi WordPress Temaları


WOODMART – WordPress Teması

WoodMart, WooCommerce ile uyumlu çalışan bir hepsi bir arada çözüm olarak tasarlanmıştır.
WoodMart, modern temaların tüm popüler özelliklerini bünyesinde barındırır ve online satış temaları kategorisinde pazar liderliğine ulaşmayı hedefler. WoodMart henüz 5 yaşındadır.
WoodMart; farklı nişlerde online mağazalar / e-ticaret siteleri kurmanız için size 70’ten fazla hazır demo ve şablon sunar. WoodMart ile çiçekçiden kozmetiğe kadar istediğiniz alanda online satış yapabilirsiniz. WoodMart’ın sınırsız özelleştirme seçeneği sayesinde sitenizi istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 92/100 Yüklenme Süresi: 1.50 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 59 (masaüstü), 21 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A % 100, Yslow A % 95

En İyi WordPress Temaları


PHLOX PRO – WordPress Teması

Phlox Pro, çok amaçlı bir WordPress teması olarak, sitenizin her bir pixelini istediğiniz gibi düzenlemenize olanak tanıyor. Phlox Pro, 9 premium eklentiye toplam 248 dolar değerinde ücretsiz erişim sağlıyor. Phlox Pro’nun 192 adet hazır ve özgün şablonu ile, kısa zamanda göz kamaştırıcı siteler oluşturabilirsiniz.

  • Pingdom Hız Skoru: 81/100 Yüklenme Süresi: 2.40 s
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 58 (masaüstü), 26 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed C % 74, Yslow B % 83

En İyi WordPress Temaları


OHIO – WordPress Teması

Ohio, çok amaçlı bir WordPress teması olarak, modern ve fonksiyonel bir web sitesi tasarlamak için gereken her şeyi size sunuyor. WPBakery Sayfa Oluşturucu (eski adıyla Visual Composer), ACF Pro, 28 demo ve 326 hazır kısa kod ve widget ile Ohio, web tasarımında sınırları zorluyor. Ohio’nun arkasındaki ekip, Tinder, EA, Amazon, Spotify, Linkedin gibi dev isimlerin ilgisini çekmiş ve geliştirici ödülleri kazanmış bir ekip.

  • Pingdom Hız Skoru: 82/100 Yüklenme Süresi: 879 ms
  • Google PageSpeed Insights Skoru: 75 (masaüstü), 36 (mobil)
  • Gtmetrix Performans Skoru: Page Speed A % 92, Yslow C % 76

En İyi WordPress Temaları


İlginizi Çekebilecek İçerikler

MMORPG Ne Demek? MMORPG Oyunları 2023

Yorum gönder