Facebook ve Instagram Ücretli Mavi Tik Nasıl Alınır?

facebook instagram

Facebook ve Instagram Ücretli Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter’dan sonra Facebook ve Instagram da da mavi tik paralı olacağı bilgisi yayılmaya başlandı. Facebook ve Instagram’da mavi tik artık para ile alınabilecek.

Peki Facebook ve Instagram mavi tikleri nasıl alınır? Aylık fiyatlandırması ne kadar olacak? Abone sayısına göre mi ücretlendirme yapılacak? gibi sorular sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan sorular haline geldi.

 

facebook

Kutuplaştırıcı denebilecek bir karar olarak Meta, izleyici kitlesini büyütmek ve daha iyi bir erişime sahip olmak için muhteşem mavi tikleri ücretsiz olarak vereceğini duyurdu. Bu, Mark Zuckerberg tarafından geçen hafta duyurulan Meta Yayın Kanalı aracılığıyla duyurulan Meta Onaylı abonelik planının bir parçası olmuş olacak.

instagram

Bununla, Facebook ve Instagram kullanıcıları, aylık bir ücret ödeyerek birkaç özel özellikle birlikte eklenmiş bir doğrulanmış rozeti alabilirler. Bu, yakın zamanda söylentilere konu oldu ve yakın zamanda yenilenen ve Elon Musk’ın Twitter’ı devralmasının ardından tanıtılan mavi tik içeren Twitter Blue abonelik modeli gibi işlev görüyor .

Meta’nın modeli, mavi onay işareti sağlamanın yanı sıra, özellikle iyi bir çevrimiçi varlığa sahip hesaplar için yüksek bir olasılık olabilen sahte hesaplardan insanları korumayı amaçlar. Bu, Meta Verified’ın başka bir odak noktasıdır ve bununla birlikte Meta, “doğrulanmış rozetinin anlamını, doğrulamaya erişimi genişletebilmemiz ve daha fazla kişinin etkileşime girdiği hesapların gerçek olduğuna güvenebilmesi için” geliştirmek istediğini dile getiriyor.

Yardım Merkezine kolay erişim olacak ve aboneler gerçek bir kişiden yardım alabilecek ve Facebook ve Instagram Hikayeleri ile Reels için özel çıkartmalar ve ayda 100 ücretsiz yıldız alabilecek. Sosyal medya danışmanlarına göre Meta Onaylı kullanıcılar, yorumlarda ve önerilerde öncelikli olarak görünecek.

Facebook ve ınstagram mavi tik fiyatları ile ilgili henüz net bir rakam belirlenmedi.

Yorum gönder