Filenin Sultanı Ayça Aykaç Evleniyor, Kiminle Evleniyor?

ayca4

Filenin Sultanı Ayça Aykaç Evleniyor, Kiminle Evleniyor?

Filenin Sultanı Ayça Aykaç Evleniyor, Kiminle Evleniyor?

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın değişmez isimlerinden Ayça Aykaç evleniyor. 24 Eylül Pazar günü Japonya’da Olimpiyat elemelerinin son maçına çıkarak Paris vizesi alan Filenin Sultanları’nda düğün telaşı başladı.

Milli voleybolcu Ayça Aykaç birkaç gün sonra nişanlısı ile evleneceğini duyurdu. Kişisel Twitter hesabından esprili bir paylaşım yapan Aykaç, “Sporcu hayatının nasıl olduğunu merak ediyorsunuz tek cümleyle anlatıyorum. 5 gün sonra düğünüm var ve ben Tokyo’dayım…” sözlerini kullanarak düğünü olduğunu duyurdu.

ayca1

Mert Altıntaş Kim?

Ayça Aykaç’ın müstakbel eşi Mert Altıntaş, 31 Ocak 1995 tarihinde dünyaya geldi. Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Altıntaş’ın lise döneminde voleybol oynadığı ve okul takımının kaptanı olduğu biliniyor. 28 yaşındaki Altıntaş kova burcu. Altıntaş’ın bir dönem Galatasaray Bayan Voleybol Takımının İstatistik Antrenörü olarak görev yaptı.

ayca3

Sosyal Medya Hesapları

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mert Altıntaş’ın Instagram ve Twitter hesaplarının kullanıcı ismi aynı: @mertaltintas6.

mert

 

Yorum gönder