Gelinim Mutfakta’nın 6.Sezon Tanıtımı Yayımlandı! Asker Konsepti Herkesi Güldürdü

gelinim mutfakta yeni sezon tanitim asker konsepti

Gelinim Mutfakta’nın 6.Sezon Tanıtımı Yayımlandı! Asker Konsepti Herkesi Güldürdü

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın 6. sezonu için tanıtım videosu yayınlandı! Video, yarışmacıların asker kıyafetleriyle komutan emirleri altında mutfakta ter döktüğü sahneleri içeriyor. Bu görüntüler, izleyiciler arasında farklı tepkilere neden oldu. Bazıları videoyu komik ve eğlenceli bulurken, bazıları da askerliğe saygısızlık olduğunu düşündü. Bazı izleyiciler, tanıtımın komik ve yaratıcı olduğunu düşünürken, bazıları da askerliğin ciddiyetine aykırı olduğunu savundu.

Her gün binlerce izleyicinin ilgiyle takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışması, Kanal D’de 6. sezonuna başlıyor! Yaz tatilinin bitmesiyle birlikte, yarışmacılar yine mutfakta kıyasıya mücadele edecek!

Yarışmanın sezon finalinde Miyase 20 altın bilezikle birinciliği elde etti! Yarışma yeni sezon için ekranlara kısa bir süre ara verdi ama izleyiciler şimdiden heyecan içinde! Gelinim Mutfakta’da Yeni sezonda neler olacak? Gelinim Mutfakta’da kimler yarışacak? tüm Gelinim Mutfakta sevenleri merakla bu soruları aratıyor.

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın 6. sezonu için tanıtım videosu yayınlandı! Video, yarışmacıların asker kıyafetleriyle komutan emirleri altında mutfakta ter döktüğü sahneleri içeriyor. Bu görüntüler, izleyiciler arasında farklı tepkilere neden oldu. Bazıları videoyu komik ve eğlenceli bulurken, bazıları da askerliğe saygısızlık olduğunu düşündü.

Gelinim Mutfakta Yeni Sezon Tanıtımı

Yorum gönder