Kardeşlerim Dizisinden Ayrılan Oyuncu Var mı? Yeni Sezon Ne Zaman?

kardeslerim

Kardeşlerim Dizisinden Ayrılan Oyuncu Var mı? Yeni Sezon Ne Zaman?

Kardeşlerim Dizisinden Ayrılan Oyuncu Var mı? Yeni Sezon Ne Zaman?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 9 Eylül tarihinde yayınlandı. Bölümün yayınlanmasının ardından Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Doruk karakterinin durumu merak konusu oldu. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Kardeşlerim Doruk Öldü Mü?

Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri babası ile telefonda konuşurken trafik kazası geçiriyor. Ardından Doruk’un cansız bedeni hem annesini hem de Asiye’yi kahrediyor.

Kardeşlerim Dizisinden Ayrılan Oyuncu Var mı? Yeni Sezon Ne Zaman?

 Onur Seyit Yaran’ın Açıklaması

“Sanirim hayatimda ilk kez instagram postu aciklamasini dudaklarim titreyerek yaziyorum.

Oncelikle 3 yil boyunca icerisinde bulundugum projede emegi gecen herkese sevgiler.

Sevgili Set emekcisi abilerim,ablalarim,arkadaslarim;

Yurumelerimden kosmalarima kadar kahrimi cektiniz, yanimda oldunuz. Bu hikaye bizim icin buraya kadardi, ama eminim siz kamera arkasindaki dostlarimla, kariyerim boyunca sikca karsilasacagim. Gelecekte karsilastigimiz zaman, ilk günkü gibi, adimin ve imzamin oldugu heryerde, yalnizca hakkin ve adaletin yaninda olacagima soz veriyorum. Sizler icin elinden gelenin fazlasini yapacak bir Onur kardesiniz yaninizda. Daima.

Sevgili canim destekcilerim;

Her zaman en onde oldunuz, en iyisi oldunuz ve en guzelini yaptiniz, sizlerin sevgisini haketmek hayatim boyunca beni sansli kilacak kazanclardan biri. Yepyeni hikayelerde, bambaska heyecanlarda ve gunesli yarinlarda bulusmak uzere, ben sizlerden Raziyim, hakkinizi helal edin tesekkurler…

Sevgili guzeller guzeli suyum burcum yazgim coskunum, bunun bizim icin bir son olmadigina ikinci adimin seyit oldugu kadar eminim. Burada gecirdigim sure icersinde, cephede beni bir an bile yalniz birakmadigin, sirt sirta, iyi ve kotu gunde, dosta dusmana karsi hep yanimda oldugun icin tesekkur ederim. Senle ben Turk televizyonlarinda en buyuk odul torenlerinde, en buyuk reklam projelerinde ve en kiymetli gazete dergilerde, bulundugumuz kurumlarin bayragini beraber tasidik, ASIL ve MERTCE. bu sureci seninle beraber gecirmek benim icin bir serefti, kariyerlerimizde omur boyu bizi aydinlatacak atesi beraber yaktik. Bu atesin izinde daima birbirimize yakisir ve layik olacagimiza eminim. peri masali hikayemizin tozlari bizlere her zaman dogru yolu buldursun insallah.

Simdi kisik sesle soyleyecegim, umarim ucak gecer, duyulmaz…”

kardeslerim1

Yeni Sezon Ne Zaman?

Kardeşlerim dizisi yeni sezonu cumartesi  günü ATV ekranlarında yayınlandı. 94. bölüm ile sezon finaline giren fenomen dizi, 95. bölümü ile ekrana geldi.

Yorum gönder