Nail Gönenli Kim, Ne İş yapıyor?

nail4 2

Nail Gönenli Kim, Ne İş yapıyor?

Nail Gönenli Kim, Ne İş yapıyor?

8 yıllık aşk orucunu bozan Çağla Şikel gönlünü Nail Gönenli ile birlikte olduğunu duyurmuştu. İkili, geçtiğimiz haftalarda yaşadıkları kısa süreli ayrılığın ardından yeniden bir araya geldi ve ilişkilerine ikinci bir şans daha verdiler, çift önceki akşam el ele görüntülendi. Sonrasında Nail Gönenli’nin kim olduğu merak konusu haline geldi. Gelin hep birlikte haberin detaylarını inceleyelim.

Nail Gönenli Kim?

Nail Gönenli, 1 Ocak 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Saint Benoit Lisesi’nde eğitim gördü.

Nail Gönenli Kim, Ne İş yapıyor?

Daha sonra, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. İyi derece de İngilizce ve Fransız bilen Gönenli, 2005 senesinde İstanbul’da bir hukuk bürosunda avukatlık yapmaya başladı.

nail

Ünlü isim, 13 sene boyunca profesyonel olarak avukatlık yaptı. Aynı zamanda birçok ünlünün de avukatı olarak çalıştı. 2018 senesinde ise Gönenli&Partners’i kurdu.

Çağla Şikel İle Olan İlişkisi

Ünlü model ve sunucu Şikel, avukat Nail Gönenli ile birlikteliğini duyurdu. İkili geçen aylarda baş başa yemek yerken ilk kez görüntülenmişti. Geçtiğimiz ocak ayında Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülenen ikili, daha sonra el ele kameraların karşısına geçerek, sürpriz birlikteliklerini duyurdu.

Daha sonra Etiler’de objektiflere yansıyan Şikel, “Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?” sorusuna, “Bu konuyla ilgili haber olmak istemem” cevabını vermişti.

nail3

Gönenli’ye aynı soru yöneltilince ünlü model, elleriyle sevgilisinin ağzını kapatmıştı. Gazetecilere göz kırpan Gönenli, “Kısmet, hayırlısı bu işler” diyerek gülümsemişti. Ünlü çift, son olarak önceki akşam Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen etkinliğe katıldı. Basın mensuplarına “Her şey yolunda. Evlilik sorusu sormayın, bu sorulara cevap yok!” açıklamasını yapan ünlü çift, el ele yürümeye devam etti.

Yorum gönder