Kıyma 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Ekran goruntusu 2023 08 10 150841

Kıyma 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Kıyma 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Kıyma dizisinin 3. sezon finali 15 Haziran 2023 tarihinde yayınlandı. Dizinin konusu, içeriği ve işleyişi izleyiciler tarafından kısa sürede çok beğenildi. Kıyma, 3. sezonu da başarılı şekilde tamamladıktan sonra seyircilerden “Kıyma 4. sezon ne zaman çıkacak?” sorularını almaya başladı.

Kıyma Dizisinin Konusu Nedir?

Dizi, Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde geçiyor. Dizinin başrollerinde Uğur Polat, Cemre Baysel, Furkan Palalı, Uğur Güneş, Murat Arkın, Cihangir Ceyhan, Mustafa Üstündağ, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Onur Tan yapıyor.

Kıyma, aksiyon, komedi ve dram türünde bir dizidir. Dizinin konusu, mahallenin mafyalığını üstlenen ve çetesini yöneten Gökhan’ın hikayesini anlatıyor. Gökhan, mahallenin huzurunu bozmaya çalışan herkesle mücadele ediyor. Dizide, Gökhan’ın çetesi ve mahallenin diğer sakinlerinin hikayeleri de anlatılıyor.

Kıyma, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gördü. Dizinin ilk sezonu ve ikinci sezonu 13 bölümden oluşuyordu. Dizinin üçüncü sezonu 8 bölümden oluşuyordu. Kıyma, Blu TV’de yayınlanıyor.

Kıyma, büyük bir izleyici kitlesine sahip bir dizidir. Dizinin yeni sezonu için izleyiciler tarafından büyük bir heyecan var.

Kıyma 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?


Kıyma 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Kıyma dizisi, 3. sezon finalinin ardından izleyicileri merak içinde bıraktı. Dizinin 4. sezonu ne zaman başlayacak? sorusunu sormaya başlayan izleyiciler, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu konuda herhangi bir bilgi bulamadılar. Ancak, Kıyma dizisi, popülerliğini korumaya devam ettiği için izleyiciler, dizinin devam etmesini ve yeni bölümlerle karşılaşmayı umuyor.


Kıyma Dizi Oyuncuları

  • Emrullah Sürmeli (Baran)
  • Cengizhan Yurdutek (Poyraz)
  • Mustafa Yılmaz (Reşat)
  • İrfan Ballı (Tufan)
  • Ömer Varol (Kado)
  • Salih İnci (Ömer)

Kıyma 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?


İlginizi Çekebilecek Haberler

Evde Bakım Maaşı Yatan İller 2023! Evde Bakım Maaşı Ne Kadar? Evde Bakım Hizmetleri Nedir?

Yorum gönder