Kuveyt Türk İhtiyaç Kart 5.000 TL kredi İmkanı Sunuyor!

kuveyt turk ihtiyac kart 5000 tl kredi firsati iste vade farksiz kredi sartlari

Kuveyt Türk İhtiyaç Kart 5.000 TL kredi İmkanı Sunuyor!

Kuveyt Türk duyurmuş olduğu en güncel kampanya ile 5.000 TL ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Kuveyt Türk ihtiyaç kredisinde üstelik vade farkı yer almıyor. Peki, Kuveyt Türk 5.000 TL ihtiyaç kredisi şartları neler?

Son yıllarda ekonomik sıkıntılar içerisinde yer alan vatandaşlara bir nebze destek olabilmek için bankalarımız vade farksız kredi imkanlarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni kampanyalardan birisi Kuveyt Türk’ten geldi. Kuveyt Türk tarafından yapılan resmi açıklamalarda banka tarafından mart ayına özel kampanya yapıldığı belirtildi. Kuveyt Türk 5.000 TL ihtiyaç kredisinde vade farksız şekilde işlem yapılırken Kuveyt Türk açıklamalarıyla Kuveyt Türk ihtiyaç kredisi şartları da belli oldu.

Kuveyt Türk’ten 5.000 TL ihtiyaç kredisi şartları

Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç kredisi kampanyasının 1 Mart 2023 tarihi itibariyle başladığı, 31 Mart 2023’e kadar devam edeceği belirtildi. Bu tarihler arasında görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk müşteri olan müşterilerin, 5000 TL’ye kadar kredi fırsatından yararlanabileceği belirtildi. Kuveyt Türk kredilerinde, İhtiyaç Kart başvurusu yapılarak kart üzerinden finansman sağlanabilmektedir. Üstelik müşteriler, yeni kart ve kredi kapsamında 2 ay erteleme imkanından yararlanabilirken krediyi 10 aylık süreçte taksit taksit ödeyebilmektedir. İhtiyaç Karta sahip olacak müşteriler üstelik limitleri dahilinde diğer fırsatlardan da yararlanabilmektedir.

Kuveyt Türk İhtiyaç Kart nedir, ne işe yarar?

  • 01.01.2023 tarihinden itibaren görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan müşterilerimiz 31.03.2023 tarihine kadar vade farksız 5.000 TL’ye kadar ihtiyaç finansmanı kampanyasına başvurabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz Kuveyt Türk Mobil’den İhtiyaç Kart başvurusunda bulunmalıdır.
  • Tahsis süreçleri olumlu olan müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilecektir. Bankamız finansman kullandırım politikaları çerçevesinde, finansman başvurusunda bulunan her müşterimiz için ayrı değerlendirme yapmaktadır.
  • Kampanya kapsamında müşterilerimiz 2 ay ertelemeli, 10 ay vadeli İhtiyaç Kart kullanabilecektir.
  • Kampanya tek kullanımlıktır. Kampanya süresi boyunca 1 kişi en fazla 1 kez kampanyadan faydalanabilir.
  • Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • Kuveyt Türk kampanya koşul ve tarihlerini değiştirme, sonlandırma hakkını saklı tutar.

İhtiyaç Kart kullanım koşulları ve ürün detayları için tıklayınız.

Yorum gönder