MasterChef Elenen İsim Kim? 22 Ekim

master

MasterChef Elenen İsim Kim? 22 Ekim

15. haftayı bitiren MasterChef’te potada olan isimler bu hafta Eren, Cemre, Kıvanç, Azize, Alican, Tanya, Sergen oldu. Şefler ilk turda potaya giren 7 yarışmacıdan balık yağı ve trüf mantarı ile yaratıcı tabaklar yapmalarını istedi.

MasterChef Elenen İsim Kim? 22 Ekim

Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in verdikleri sürenin bitiminde yarışmacılar birbirinden farklı tabaklar sundu. Jüri üyelerinin yaptıkları değerlendirme sonrasında ilk tur sonunda yukarı çıkan isimler; Sergen, Eren ve Kıvanç oldu. Diğer yarışmacılar ise bu kez kader turunu oynamak için siyah önlüklerini giyerek yeniden tezgah başına geçti.

Eleme turu final etabına Tanya, Cemre, Alican ve Azize kaldı. Şefler bu turda yarışmacılardan Somer Şef’in ‘Kadayıflı Karides’ tabağını yapmalarını istedi.

master2

Tabakları tadan şefler oy birliği ile final eleme etabından geçen ilk yarışmacılar Cemre ve Tanya oldu. Gecenin sonunda ise MasterChef All Star’dan elenen isim Azize seçildi.

Daha önce 2021 yılında yarışan ve aşçılık bilgisi olmadan rakipleri ile mücadele eden Azize elenmeden sonra gözyaşlarına hakim olamadı ve şu sözleri söyledi:

azize2

“Hislerimde asla yanılmam, hiçbiri için yanılmadım. Ben bir rüya gördüm, haftanın başından beri kötü gideceğimi biliyordum. Tahsin’e haftanın başında söyledim. Kurşun gibi benim rüyalarım. Tahsin’e ‘yol buraya kadar’ dedim. Çünkü yolun bittiğini gördüm. Olmadı. Sadece hayata tutunma çabamı seviyorum, çocuklarımı çok seviyorum. Benim hayatım şaşalı bir hayat değil, sadece hayata sağlam bakmam lazım. Çünkü gerçekten yenildim. O yenilgiyi yenmek istiyordum, olmadı. Zor bir hayatım var ama pes etmiyorum. Hiç kimse için değil kendiniz için yaşamalısınız. Bir duruşun vardı umarım o duruşumu bozmamışımdır. Hatam kusurum olduysa af fola.” sözlerini ifade etti.

Yorum gönder