Netflix Ağustos Ayı 2023 Yayın Takviminde Neler Var, Konuları Neler?

Agustos

Netflix Ağustos Ayı 2023 Yayın Takviminde Neler Var, Konuları Neler?

Dünyanın en popüler dijital yayın platformu Netflix’in içeriği, sürekli artmaya devam ediyor. Her geçen gün sevilen dizi ve filmleri seyirciye sunan platform, bu sayede abone sayısını da sürekli artırıyor. Peki Netflix kütüphanesine önümüzdeki ay yeni eklenecek içerikler neler? İşte Netflix Ağustos 2023 takvimi sizlerle.

Öte yandan Türk filmi 10 Days of the Bad Guy önümüzdeki ay Netflix’te olacak. Yönetmen koltuğunda Ulaç Bayraktar’ın oturduğu yapımda Nejat İşler, Hazal Subaşı, İlayda Alişan gibi sevilen oyunlar da yer alacak.

Netflix Ağustos 2023 takvimi: One Piece dizisi, Kötü Adamın 10 Günü ve daha fazlası!

 

İlişki Durumu Karmaşık (2009)   Film   1 Ağustos

İlişki Durumu: Karmaşık | Apple TV (TR)

Jane’in (Meryl Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara pastahane/restoranı ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake’le (Alec Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır. Fakat Jane ve Jake oğullarının üniversite mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar. Birlikte yedikleri masum bir yemek düşünülmeyen bir şeye dönüşür—yeni bir ilişki. Jake, çok daha genç olan Agness’le (Lake Bell) evlidir ve Jane artık, diğer kadındır. Jane’in mutfağını değiştirmek için işe alınan mimar Adam (Martin), yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır. Boşanmasının etkilerini atlatmaya çalışan Adam, Jane’e aşık olmaya başlar, ancak çok geçmeden bir aşk üçgeninin parçası olduğunu fark eder. Jane ve Jake kendi hayatlarına mı devam etmeli, yoksa aşk ikinci turda gerçekten daha mı güzeldir?

Terminator: Genisys (2015)    Film   1 Ağustos

Terminator 5 Genisys 2015 Film izle

Yıl 2029… İnsanların direniş önderi John Connor, makineler imparatorluğu Skynet’in ölümcül gücüne karşı savaşmaktadır. Joh Connor, sadık dostu Çavuş Kyle Reese’i(Jai Courtney)1983 yılına geri gönderir ve katil bir robot tarafından takip edilmekte olan annesi Sarah Connor’ı(Emilia Clarke)kurtarması için görevlendirir. Bu sayede insan ırkının geleceğini korumuş olacaktır. Ne var ki Kyle Reese 1980’lerin Los Angeles’ına vardığında karşılaştığı şey bildiği anlamda bir geçmiş değildir. Olayların beklenmedik bir şekilde yön değiştirmesi, zaman çizgisinde kırılmaların yaşanmasına neden olur. Reese bu yabancı geçmişte beklenmedik müttefikleriyle, yeni düşmanlarına karşı geleceği yeniden başlatmak gibi zorlu bir görevi yürütecektir.90’ları sallayan hikayesiyle Terminatör serisi bu sefer yeni bir üçleme olarak yeniden başlıyor. Serinin beşinci filminin senaristliğini ilk iki filme imza atan William Wisher üstlenirken yönetmen koltuğunda Alan Taylor bulunuyor.

Perde Arkası: “Sorunlu Çocuk” Jake Paul    Film   1 Ağustos

Yakında Netflix'e Eklenecekler | Flixable

İntikam Soygunu (1. sezon)    Dizi    2 Ağustos

Jimmy Shergill To Play A Grey Character In Crime Thriller 'Aazam,' Said  "Had A Great Time Exploring His Motivations & Psyche"

Beklenmedik şekilde bir araya gelen bir grup aykırı tip, acımasız ancak batıl inançlara sahip ortak bir düşmandan intikam almak için bir soygun planı yapar. Oyuncuları: Jimmy Shergill, Monika Panwar, Namit Das ve daha fazlası.

Mark Cavendish: Asla Yetmez      Film     2 Ağustos

Mark Cavendish: Asla Yetmez | Netflix Resmi Sitesi

Bu samimi ve sürükleyici belgesel, profesyonel bisikletçi Mark Cavendish’in hızlı yükselişini, trajik düşüşünü ve inanılmaz dönüşünü ekrana taşıyor.

Yemeğimizi Zehir Eden Kirli Gerçekler    Film    2 Ağustos

Yemeğimizi Zehir Eden Kirli Gerçekler | Netflix Resmi Sitesi

ABD’de yaşayan gıda kaynaklı  ölümcül hastalık sorununu ele alan bu sürükleyici belgesel, uzmanlarla ve kurbanların aileleriyle yapılan çarpıcı röportajlara yer veriyor.

Ruh Kapanı    Film    2 Ağustos

Ruh Kapanı | Netflix Resmi Sitesi

İnsanları vahşi katillere dönüştüren bir silahı ele geçirmek için tutulan paralı asker,kendi kardeşi silahın kurbanı olunca intikam peşinde düşer.

Heartstopper (2. sezon)    Dizi    3 Ağustos

Heartstopper 2. Sezon Çekimleri Başladı – Kayıp Rıhtım

Charlie ve Nick artık resmi olarak çıkmaya başlamıştır ve ikili bunu çevrelerine söylemeyi planlamaktadır. Ancak aşkları kadar Nick’in dahil olduğu rugby dünyası da aynı ölçüde homofobiktir. Nick ve Charlie, etraflarındaki baskıya ve eski kafalı tavırlara karşı dik durmak zorundadır. Bu esnada Nick’in annesinin ise oğlunun biseksüel olarak yeni yaşamıyla uyum sağlamayı öğrenmesi gerekecektir.

Oyuncuları:Joe Locke(Charlie Spring) Kit Connor(Nicholas Nelson) William Gao(Tao Xu) Yasmin Finney(Elle Argent9 Jenny Walser(Victoria Spring)

Maria Biondo’nun Son Saatleri (Limited Series)      Dizi    3 Ağustos

Netflix Ağustos 2023 takvimi: Yeni dizi ve filmler! - ShiftDelete.net

Güneşin Karanlığında (2. sezon; 2. part)     Dizi     3 Ağustos

Güneşin Karanlığında (The Lincoln Lawyer) 2. sezon: Netflix dizisinin konusu  ve oyuncuları - Polatlı Postası

Güneşin Karanlığında, hukuk pratiğini arabasının arkasından yürütürken, dünyanın her yerindeki büyük ve küçük davaları üstlenen ikonoklastik bir idealist olan Mickey Haller’in hikayesini konu ediyor. Başarılı bir avukat olan Mickey Haller, eski ortağının öldürümesinden sonra, hukuk firmasını ve sansasyonel bir cinayet davasını üstlenmek zorunda kalır. Aldığı davayı Lincoln Town Car model arabasının arka koltuğunda yürüten Mickey, bu sırada tahmin ettiğinden daha büyük risklerin olabileceğini fark eder.

Oyuncular: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton

The Big Nailed It Baking Challenge (1. sezon)     Dizi    4 Ağustos

Watch The Big Nailed It Baking Challenge | Netflix Official Site

Bu risk dolu yarışmada 10 berbat aşçı, profesyonel koçlardan tavsiyeler alarak nakit büyük para ödülünü kazanmaya çalışıyor.

Ouncuları: Nicole Byer, Jacques Torres

Haydut Veerappan (Limited Series)     Dizi    4 Ağustos

Haydut Veerappan | Netflix Resmi Sitesi

Bu belgesel dizisi, kanlı eylemleriyle Hindistan’ın güneyinde 2o yıl süren bir insan avına yol açan korkunç kaçakçı Veerappan’ın yükseliş ve düşüşünü konu alıyor.

Gabby’nin Hayal Evi (8. sezon)      Dizi       7 Ağustos

Gabby'nin Hayal Evi (2023) - Netflix | Flixable

Gabby’nin Hayal Evi, küçük Gabby ve evcil yavru kedisi Pandy’yi takip ediyor. Gabby, kedileri her şeyden çok sever ve çok özel bir oyuncak bebek evine sahiptir. Sihir sayesinde Gabby küçülebilir ve oyuncak evinin farklı odalarında eğlenceli maceralar yaşar. Bu sırada türlü zorluklarla karşılaşan Gabby ve kedisi Pandy, arkadaşlarının yardımıyla zorlukların üstesinden gelir.

Oyuncular: Laila Lockhart Kraner, Tucker Chandler, Juliet Donenfeld

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2     Film    8 Ağustos

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Lands Part 2 Release Date

The Seven Deadly Sins: Grudge Of Edinburgh Part 2, The Seven Deadly Sins’in başkahramanı Meliodas ve eşi Elizabeth’in oğlu Tristan’ın hikayesini konu ediyor. Annesi ve babasından kendisine miras kalan güçleri kabul etmekte zorlanan Tristan, tam da bu sırada rakibi olan Lancelot ile karşılaşır. İkisi, Tristan’ınn annesinin hayatı için büyük tehlike oluşturan Deathpierce’e karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

Perde Arkası: Johnny Manziel    Film    8 Ağustos

Cleveland Browns quarterback Johnny Manziel says his signature money sign  is out - Los Angeles Times

Futbol yıldızı Johnny Manziel’in hızlı yükselişini ve ani düşüşünü anlatan belgeselde kendisi, dostları ve koçlarıyla yapılan röportajlar var.

Zombi Evreni (1. sezon)     Dizi     8 Ağustos

Ağustos 2023'teki Zumbiverso netflix sürümlerinde tek parça ve daha fazlası var

Realite şovunda korku zombi evreni, Koreli yarışmacılar hayatta kalmanın temelleri için yarışıyor ve bir zombi salgınının ortasında yaşayan ölülerden kurtulmaya çalışıyor.

Marry My Dead Body (2023)    Film    10 Ağustos

Marry My Dead Body": Tham vọng quá sức của dòng phim "boy love"?

Cheng Weihao, Xu Guanghan’ın yönettiği fantastik, doğaüstü ve LGBT türü konularını birleştiren bir hikayeye sahip 2023 Tayvanlı aksiyon komedi filmi. Başrollerinde Lin Baihong ve Wang Jing’in yer aldığı film, 2023 Şubat 2’te resmi olarak yayınlanacak. Film, Kültür Bakanlığı Film, Televizyon ve Pop Müzik Endüstrisi Bürosu tarafından 2 milyon NT $ ‘lık sübvanse edildi. Senaryo orijinal olarak Lai Chi Leung tarafından yazılmıştır ve “Weed Projesi Birincilik Ödülü” ve “Bucheon Birincilik Ödülü” kazandı. Hikaye, geleneksel evlilik geleneklerini polisin davalarla ilgilenmesiyle birleştiriyor ve gerçeği bulma sürecinde insanlar ve hayaletler arasında bir dostluk oluşuyor.

Oyuncuları: Greg Hsu(Wu Ming-Han)  Austin Lin(Mao Pang-Yu)  Gingle Wang(Lin Tzu-Ching)  Tsai Chen-Nan(Lin Hsiao-Yuan)   Ma Nien-Hsien(Chang Yung-Kang)

Robot Takımı (1. sezon)   Dizi    10 Ağustos

Robot Takımı | Netflix Resmi Sitesi

Tezimçilik yapan bir genç, askeri öğrencilerden oluşan bir gruba seçilir. Görevleri, Dünya’yı istila eden uzaylılarla mücadele etmek için dev robotlarla bağ kurmaktır.

Painkiller (Limited Series)    Dizi     10 Ağustos

Netflix limited series 'Painkiller' Cast, Plot, Release Date

Amerika’daki opioid salgının nedenleri ve sonuçlarını irdeleyen bu drama, krizin sorumluluklarını, kurbanlarını ve gerçeği arayan soruşturmayı konu alıyor.

Oyuncular: Uzo Aduba, Matthew Broderick, West Duchovny

Aşk Sendromu (1. sezon)    Dizi    11 Ağustos

Aşk Sendromu | Netflix Resmi Sitesi

Aşk arayışınıza dair içinizi ısıtacak öykülerle dolu bu iyi hissettiren reality dizisi, Down sendromluların flört dünyasındaki inişli çıkışlı hayatlarını konu alıyor.

Heart of Stone     Film    11 Ağustos

Gal Gadot yeni filmi Heart of Stone ile 11 Ağustos'ta Netflix'te olacak -  YeniGün - Güncel İstanbul Haberleri

İstihbarat ajanı Rachel Stone (Gal Gadot), adına çalıştığı küresel çaplı, güçlü barış koruma örgütü ile bu örgütün en değerli ve tehlikeli varlığının kaybedilmesi arasındaki tek engeldir.Tecrübesiz bir teknisyen gibi görünen Rachel Stone, ajan Parker (Jamie Dornan)’ın yönetimindeki MI6 biriminde görevlidir. Ancak MI6 biriminin Rachel ile ilgili bilmediği şey, onun aslında diğer ajanlardan bile gizli tutulan, dünya çapındaki tehditlere karşı  gelişmiş teknoloji kullanan güçlü barış koruma örgütü Charter için çalışmakta olduğudur. Görev odaklı, rakamları takip eden ve kimseye güveni olmayan, kısacası mükemmel bir saha ajanı olmak üzere eğitilmiştir. Sıradan görevlerinden biri gizemli hacker Keya Dhawan (Alia Bhatt) sebebiyle sekteye uğradığında ise Rachel’ın dünyası sarsılır. Charter’ı korumak üzere önüne çıkabilecek tüm engellere karşı canını dişine takarken insanlığı en önemli varlığı haline gelir.

Oyuncuları:Gal Gadot(Rachel Stone) ,Jamie Dornan(Peter Parker / örümcek Adam), Alia Bhatt(Keya Dhawan)

Tyson Furry ile Ev Halleri (1. sezon)      Dizi     16 Ağustos

First trailer for At Home with the Furys with Tyson, Molly-Mae & Tommy |  Radio Times

Eğlenceli ve samimi pembe dizi,ağır siklet boks şampiyonu Tyson Furry emekliye ayrılarak aile yaşamını tuhaflıklarına sarılıyor.

Johnny Depp – Amber Heard Davası (Limited Series)      Dizi     16 Ağustos

Johnny Depp ve Amber Heard Arasındaki Davada Yeni Skandallar Ortaya Çıktı |  Radio Mood - Canlı Radyo Dinle

Her iki tarafında ilk kez ifadelerini yan yana gösteren, Hollywood’u sarsan davayı ve bunun internetteki yansımlarını konu alıyor.

Babam Bir Ödül Avcısı (2. sezon)     Dizi    17 Ağustos

Babam Bir Ödül Avcısı | Netflix Resmi Sitesi

Sıradan biri gibi görünen babalarının aslında galaksiler arası bir ödül avcısı olduğunu keşfeden iki çocuğun çılgın uzay maceralarını konu alıyor. Birlikte tehlikeli uzaylıları savuşturup bol bol lazerli çatışmalara girişen aile, anne olan bitenin farkına varmadan eve dönmeye çalışırken aralarındaki bağ hızla güçlenir.

İyi Adamın 10 Günü (2023)    Film    18 Ağustos

Netflix'in yeni yerli yapımı ''İyi Adamın 10 Günü'' fragmanı yayınlandı  (Video FİLM)

İyi bir adam olarak bilinen Sadık,insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet ararken iyiylik ve kötülük arasındaki çizgide bulanıklaşır.

Oyuncular: Nejat İşler, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, Erdal Yıldız

Mask Girl (1. sezon)   Dizi   18 Ağustos

Mask Girl | Netflix Resmi Sitesi

Görünümü konusunda öz güven eksikliği yaşayan ofis çalışanı,geceleri maskeli bir internet karakterine dönüşür.

Oyuncuları:Go Hyun Jung’un başrolünde olduğu Mask Girl’de Ahn Jae Hong, Yeom Hye Ran ve Choi Daniel da rol alıyor.

Maymun Kral    Film   18 Ağustos

Maymun Kral'ın Yeni Efsaneleri | Netflix Resmi Sitesi

Yedi kutsal tomarı arayan ve dünyayı kötülükten kurtarmak isteyen cesur bir kız, uzun zamandır taş kesilmiş hâlde bulunan Maymun Kral adlı tanrıyı özgür bırakır.

Oyuncuları :Luciane Buchanan(Tripitaka), Josh Thomson(Pigsy),Emilie Cocquerel(Sandy), Chai Romruen(Monkey), Jarred Blakiston(Font Demon)

The Lighthouse (1. sezon)    Dizi    22 Ağustos

The Lighthouse İncelemesi: Aydınlığın Örtüsünde – Kayıp Rıhtım

1890’ların New Englandı’nda bir deniz fener bekçisi,emektar ortağının akli dengesini yitirdiğinden şüphelenir.Ancak kendisinin de gizlediği bazı sırları vardır.

Oyuncuları: Ephraim Winslow (Robert Pattinson),  Thomas Wake (Willem Dafoe)

Perde Arkası: Bataklığın Kralları (Limited Series)     Dizi    22 Ağustos

Urban Meyer bar video shows Jaguars coach dancing with woman

Bu belgesel, acımasızlığı ile tanınan efsanevi Amerikan futbolu koçu Urban Meyer’ın 2000’li yıllarda sorunlu Florida Gators takımını nasıl zirveye taşıdığını inceliyor.

Baki Hanma (2. sezon; 2.part)    Anime   24 Ağustos

Hanma Baki: Son of Ogre, Sezon 2; tüm bölümleri internetten izleyin

Babasını gölgede bırakmak isteyen baki, gerekli becerileri kazanmak için Arizona eyalet Hapishanesi’ne girer ve Bay Zincirsiz olarak bilinen azılı mahkuma meydan okur.

Ragnarok (3. sezon)    Dizi    24 Ağustos

Ragnarok 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Ragnarok 3. sezon tarihi  açıklandı mı? Ragnarok yeni sezon final mi olacak?

Dizi, küçük bir kasabaya taşınan Edda adında ki çocuğun başına gelenleri anlatıyor. Bu kasabada ılık geçen kışlar, aşırı şiddetli yağmurlar çok normal. Kasabanın nüfusu ise iklim değişikliklerinden çok mağdurlar ve bir kıyamet sinyali olarak görüyorlar. Bu hadiseleri Ragnarok olarak betimliyorlar.

Oyuncuları:David Stakston – Magne Seier, Theresa Frostad Eggesbø – Saxa, Synnøve Macody Lund – Ran, Herman Tømmeraas – Fjor, Jonas Strand Gravli – Laurits Seier, Emma Bones – Gry,

One Piece (1. sezon)    Dizi     31 Ağustos

ONE PIECE | Netflix Resmi Sitesi

Eiichiro Oda’nın çok satan mangasından uyarlanan, gerçek oyuncularla çekilmiş bir korsan macera hikayesi.

Oyuncuları: Inaki Godoy(Monkey D. Luffy), Mackenyu(Roronoa Zoro), Emily Rudd(Nami),Jacob Gibson( Usopp)

 

Yorum gönder