Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evleniyor Mu?

pinar deniz kaan yildirim evleniyor mu

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evleniyor Mu?

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Türk televizyonunun en sevilen çiftlerinden biri. İkili, yaklaşık bir yıldır aşk yaşıyor ve gittikleri her yerde mutluluk pozları veriyor. Peki, Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım kimdir? Evleniyorlar mı?

pinar deniz kaan yildirim sevgili mi

Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Oyunculuk hayaliyle Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde eğitim aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Sil Baştan dizisinde yaşadı. Ancak asıl çıkışını 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterini canlandırarak yaptı. Bir Deli Rüzgar, Aşk 101, Kırmızı Oda gibi dizilerde de rol alan güzel oyuncu, şimdilerde Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin Erguvan karakterini başarıyla canlandırıyor. Netflix’te yayınlanacak olan Aşkın Kıyameti dizisinde de Lidya/Banu rolünü üstleniyor.

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu’nun oynadığı Ulan İstanbul dizisiyle yaptı. Adı Mutluluk, Kalbim Yangın Yeri, Klavye Delikanlıları, İnsanlık Suçu, Halka gibi dizilerde de rol alan yakışıklı oyuncu, son olarak Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali Çağlar karakterini canlandırdı. Ümmü Sıbyan:Zifir, Yok Artık!, Bölük ve Gelincik gibi filmlerde de oynayan Yıldırım, aynı zamanda yapımcılık da yapmaktadır.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın aşk hikayesi ise şöyle gelişti: İkili, 2022 yılında Aşk 101 dizisinde birlikte rol aldı. Ancak o dönemde her ikisi de başka ilişkiler içindeydi. Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ile; Kaan Yıldırım ise Ezgi Eyüboğlu ile evliydi. Ancak çiftler sürpriz bir şekilde ayrılma kararı aldılar. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım da boşandıkları dönemde birbirlerine destek oldular ve aralarında bir yakınlaşma başladı. 2022 yılının sonlarında aşk yaşamaya başlayan ikili, ilk kez Melek Mosso konserinde el ele görüntülendi. O günden beri aşklarını gözler önüne seren çift, birlikte tatillere çıktı, sosyal medyada birbirlerine romantik mesajlar yazdı, aileleriyle tanıştı ve hatta evlilik yolunda ilk adım olarak yorumlanan bir hamle yaptı. Pınar Deniz, Kaan Yıldırım’ın annesi Seyhan Yıldırım ile Instagram’da takipleşmeye başladı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın evlilik planları yaptığı da iddia ediliyor. Çiftin yakın çevresi, ikilinin çok mutlu olduğunu ve yakında nikah masasına oturabileceklerini söylüyor. Kaan Yıldırım ise geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yıldırım, “Hangi dönemdeyiz? Neye göre, kime göre değerlerimiz değişiyor? Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri, Pınar da öyle… Birbirlerini sosyal medyadan takibe almışlar. Ne var ki bunda? Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi? Lütfen artık böyle şeyleri olağanüstü durumlarmış gibi karşılamayalım” dedi.

Yorum gönder