Fenerbahçe-Zimbru İlk 11’ler Açıklandı! Canlı İzle (Fenerbahçe Maçı Şifresiz Yayın)

fenerbahce zimbru canli izle sifresiz

Fenerbahçe-Zimbru İlk 11’ler Açıklandı! Canlı İzle (Fenerbahçe Maçı Şifresiz Yayın)

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova temsilcisi Zimbru ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçta rakibini sahasında ağırlayacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe-Zimbru maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i nasıl olacak? Zimbru’nun kadrosunda kimler var? İşte, merak edilenler…

Fenerbahçe-Zimbru maçı 26 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00’de Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele S Sport Plus kanalından canlı yayınlanacak. Rövanş maçı ise 1 Ağustos Pazartesi günü Zimbru’nun sahasında oynanacak.

fenerbahce zimbru canli izle ilk 11 ler

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, şu ana kadar Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, Willian Arao, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, Diego Rossi, Dusan Tadic ve Edin Dzeko’yu renklerine bağladı4. Bu oyuncuların yanı sıra Bartuğ Elmaz, Umut Nayir ve Samet Akaydın da takıma katıldı. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, Zimbru maçında yeni transferlerden yararlanabilecek.

Fenerbahçe’nin Zimbru karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle: Altay Bayındır – Ferdi Kadıoğlu, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde – Willian Arao, Miguel Crespo – Diego Rossi, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic – Edin Dzeko.

Zimbru ise Moldova’nın en köklü kulüplerinden biri. 1947 yılında kurulan ekip, 8 kez Moldova şampiyonu oldu5. Ancak son yıllarda eski başarılarını tekrarlayamadı. Geçen sezon Moldova Süper Ligi’ni 6. sırada bitiren Zimbru, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. ön eleme turundan katıldı. Bu turda San Marino temsilcisi La Fiorita’yı iki maçta da 1-0 yenerek adını . ön eleme turuna yazdırdı.

Zimbru’nun kadrosunda Moldova Milli Takımı’ndan tanıdığımız Alexandru Dedov ve Ilie Damascan gibi isimler yer alıyor. Ayrıca Hollandalı Donny van Iperen ve Brezilyalı Maximiliano Do Sacramento Castro gibi yabancı oyuncular da takımın önemli parçalarından. Zimbru’nun teknik direktörü ise Moldovalı eski futbolcu Igor Dobrovolskiy.

Yorum gönder