RKS DS10 Elektrikli Bisiklet Hızı Ne Kadar, Satın Alınır Mı?

rks

RKS DS10 Elektrikli Bisiklet Hızı Ne Kadar, Satın Alınır Mı?

RKS DS10 Elektrikli Bisiklet Hızı Ne Kadar, Satın Alınır Mı?

Elektrikli bisikletler son dönemde oldukça popüler hale geldi. Bu durumun en büyük nedeni şehir içi trafiğin sürekli artması nedeniyle insanların ulaşımının daha rahat olmasıdır. Elektrikli bisikletler insanları kısa yolculukların yakıt ekonomisinden ve trafik stresinden kurtarıyor.

RKS, piyasada onlarca farklı e-bisiklet modeliyle Türkiye’de bu konuda en çok satan markadır. Bunlardan biri de son modellerinden biri olan RKS DS10. Bisiklet aynı zamanda Bim markette  Alfa Romeo R1 adıyla da satılıyor.

Özellikleri

250 watt gücünde RKS üretim motora sahiptir. Akü kapasitesi 36V 10Ah’dir. Azami hızı 25 km/saat’e ulaşabilir. Tek şarjla menzil 35-45 km’dir. %0’dan %100’e şarj olması 4 saat sürer. Bisikletin ağırlığı 24 kg, taşıma kapasitesi ise 124 kg olarak belirlendi. Mekanik disk frenler önde ve arkada bulunur. Ayrıca gösterge ışığı kontrollü LED farlara da sahiptir. 20 inç çapında jantları vardır. Şehir bisikleti olarak kullanılabilir. Aynı zamanda erkekler ve kadınlar için ideal bir e-bisiklettir. Pil çıkarılabilir. Kablo demeti su geçirmezdir. Shimano marka 7 vitese sahiptir.

rks1

Kullanıcı Yorumu

1. Bundan 3 gün önce bu bisikleti sipariş verdim ve 1 gün sonra elime ulaştı. Kurulumundan sonra kullanmaya başladım. Aslında bunu daha çok eşim kullansın diye aldım. Gerçekten çok güzel bir sürüş zevki var.  Kadınlar için çok ideal bisiklet. Motor gücü yokuşlarda gayet güzel. Ankara’nın dimdik yokuşlarında bile zorlanmadan çıkıyor. Frenleri çok güzel olmuş. Hızla giderken aniden fren yapmak gerekirse kısa mesafede durdurabiliyor.  Katlanabilir olduğundan arabanın bagajına çok rahat sığıyor. Bazen büyük parklarda sürüş yapıyoruz. Güçlü ve yolu güzel aydınlatan bir farı var. Gece sürüşlerinde bile rahatlıkla önünüzü görebiliyorsunuz.

2. Kullanımı çok rahat katlanabilir olması da artı bir özelliği az yer kaplıyor. Çok hızlı gitmese bile bir bisiklete göre çok yeterli hızı özellikle küçük şehirlerde kullanıma uygun. Büyük şehir trafiğinde sorun yaratabilir . Fren sistemi de güzel tutuyor. Kullanımı keyifli bir bisiklet.

3. Bu bisiklet çok şık ve güzel tasarıma sahip. Maserati E-Bike ve Alfa Romeo R1 adı ile satılmaktadır. Erkek kadın fark etmez herkes rahatlıkla kullanabilir. Sonuç olarak çok güzel ve etkileyici bir bisiklet. Arkasında RKS gibi bir markanın olması güven veriyor.

Yorum gönder