Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak, Son Bölüm Neler Oldu?

sahsiyet3

Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak, Son Bölüm Neler Oldu?

Onur Saylak’ın yönettiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı ‘Şahsiyet’ 2018’de 12 bölüm olarak Puhutv’de yayınlanmıştı. Şahsiyet 2. sezon ile ekranlara geri geliyor. Dizi, GAIN platformunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrolde Haluk Bilginer’in rol aldığı dizi Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Cansu Dere, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimleri buluşturdu.

Şahsiyet 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak, Son Bölüm Neler Oldu?

Şahsiyet, emekli adliye memuru Agâh Beyoğlu’nun Alzheimer teşhisi almasıyla başlayan cinayetlerle dolu maceralarını konu alıyordu. Haluk Bilginer’in 47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu Performansı dalında ödüle değer bulunmasıyla dünya çapında ün kazanan Şahsiyet dizisi, daha sonra El Asesino Del Olvido adıyla Meksika televizyonuna da uyarlanmıştı.

2. Sezon Ne Zaman?

Şahsiyet dizisi ikinci sezonuyla ekranlara geri döneceği açıklanmıştı. Şahsiyet dizisi, 2. sezonuyla 13 Kasım’da GAIN platformunda diziseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet’in ikinci sezonunda Haluk Bilginer’in canlandırdığı Agah Beyoğlu’nun kızıyla ilişkisi üzerine yoğunlaşılacak.

sahsiyet2

Son Bölüm Neler Oldu?

Agâh Beyoğlu kendisine konan Alzheimer başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Agâh unutmanın yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat olduğunu fark eder.
Agâh’ın işlemiş olduğu cinayet, uzun bir cinayetler zincirinin henüz ilk halkasıdır. Kurbanın üzerinde kendi adının yazılı olduğu bir mesaj bulunması, Nevra’yı istifa kararından vazgeçirir.

sahsiyet1
Çıkmaz sokaklarla dolu bir soruşturmanın içinde kaybolmuş olan Nevra’nın Agâh’la arasındaki önemli bir ortak nokta ortaya çıkacaktır.

Yorum gönder