Taylor Swift ve Travis Kelce Birlikte Mi? Maçı Annesiyle İzledi!

cift

Taylor Swift ve Travis Kelce Birlikte Mi? Maçı Annesiyle İzledi!

Taylor Swift ve Travis Kelce Birlikte Mi? Maçı Annesiyle İzledi!

Taylor Swift, birliktelik söylentilerinin ortaya atıldığı Amerikan fuıtbolu oyuncusu Travis Kelce’nin maçında görüntülendi. 33 yaşındaki şarkıcı, Kelce’nin takımı Kansas City Chiefs ile Chicago Bears’ın Kansas’taki Arrowhead Stadyumu’ndaki maçını tribünden coşkulu bir şekilde takip etti. Kansas City Chiefs takımının renklerinde, kırmızı ve beyaz giyine Swift, Travis Kelce’nin annesi Donna Kelce ile yan yana oturdu.

Taylor Swift ve Travis Kelce Birlikte Mi? Maçı Annesiyle İzledi!

Swift, maç boyunca heyecanlı ve neşeli tavırlarıyla objektiflere yansıdı.Travis Kelce’nin, Taylor Swift’i, katıldığı bir konserinde maçına davet ettiği biliniyor.

Şarkıcı, daha önce yapımcı Scooter Braun’la yaşadığı telif hakları anlaşmazlığı nedeniyle eski çalışmalarını “Taylor’s Version” (Taylor’ın Versiyonu) adıyla yeniden kaydediyor.

“Fearless”, “Red” ve “Speak Now” albümlerini yeniden kaydeden şarkıcı, sıradaki albümünün “1989” olacağını bir konseri esnasında duyurdu. Swift’in “Taylor’ın Versiyonu” olarak piyasaya çıkacak “1989” albümü 27 Ekim’de müzikseverlerle buluşacak.

taylor3

Diğer yandan dünya çapında büyük bir popülariteye sahip olan Swift’in hayatı ve şarkıları, ABD’deki Arizona Eyalet Üniversitesi’nde “Taylor Swift’in Psikolojisi – Sosyal Psikolojinin İleri Konuları” adlı derste işlenecek.

taylor1

Travis Kelce Kim?

5 Ekim 1989 tarihinde Westlake, Ohio’da doğmuştur. Cleveland Heights Lisesinde eğitim gördükten sonra Amerikan futbolu bursuyla Cincinnati Üniversitesine başlamıştır. Burada Cincinnati Bearcats takımında kardeşi Jason Kelce ile beraber oynamıştır. 2013 NFL Draft seçmelerinde 3. Tur 63. Sıradan Kansas City Chiefs tarafından seçilmiştir.

kelce

Travis Michael Kelce (d.5 Ekim 1989) NFL bünyesinde mücadele eden Kansas City Chiefs takımında tight end pozisyonunda görev yapan Amerikan futbolcusudur. Üniversite eğitimi sırasında Cincinnati Üniversitesi Bearcats takımında oynamıştır. 2013 NFL Draft ile profesyonelliğe başlamış ve en sonuncusu 2023 Pro Bowl olmak üzere 8 kez Pro Bowl karmasına seçilmiştir. Kelce Chiefs ile Super Bowl LIV ve Super Bowl LVII şampiyonlukları yaşamıştır.

Yorum gönder