Teke Tek Bilim Ne Zaman? Teke Tek Bilim Hangi Kanalda? Teke Tek Bilim Videoları

Ekran goruntusu 2023 08 11 145410

Teke Tek Bilim Ne Zaman? Teke Tek Bilim Hangi Kanalda? Teke Tek Bilim Videoları

Teke Tek Bilim Ne Zaman? Teke Tek Bilim Hangi Kanalda? Teke Tek Bilim Videoları

Fatih Altaylı’nın sunduğu “Teke Tek Bilim” programı uzun süre boyunca Habertürk ekranlarında yer almıştı. Prof. Dr. Celal Şengör ve Prof Dr. İlber Ortay’ın da zaman zaman konuk olduğu programda her alandaki bilim ve gündem konuları konuşuluyordu. Teke Tek Bilim, kanal değiştir. Peki, Teke Tek Bilim hangi kanalda? Teke Tek Bilim ne zaman?

Teke Tek Bilim Hangi Kanalda?

Fatih Altaylı’nın sunduğu ve Prof. Dr. Celal Şengör’ün konuk olduğu Tek Teke Bilim programının youtube kanalı açıldı. Kanal, televizyon programında olduğu gibi aynı formatla seyircilerinin karşısında olacak. En büyük fark, youtube kanalı üzerinden yayınlanacak olun bu bölümler canlı olmadığı için her zaman erişime açık olacak. Kanala erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Tek teke bilim programının youtube kanalında ayrıca programın ilk fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Fatih Altaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör’ün bilim, tarih, felsefe, sanat ve daha birçok konuda keyifli sohbetleri yer alıyor. Fragman haberimizin sonunda yer alıyor.

Teke Tek Bilim Ne Zaman? Teke Tek Bilim Hangi Kanalda? Teke Tek Videoları


Teke Tek Bilim Ne Zaman?

Youtube platformu üzerinden devam edecek olan Teke Tek Bilim programının ilk tanıtımı yayımlandı. Tanıtımda net bir başlama tarihi verilmemekle birlikte “Yakında” yazısı yer alıyor.


Teke Tek Bilim Neden Bitti?

Teke Tek Bilim programının bitmesinin sebebi, Fatih Altaylı’nın Habertürk’ten ayrılması oldu. Fatih Altaylı, 23 Mayıs 2023 tarihinde Habertürk gazetesindeki son köşe yazısında Habertürk’ten ayrıldığını duyurdu. Altaylı, “Bana katlanan herkese teşekkürler” başlığıyla okuyucu ve izleyicilerine veda etti.

Fatih Altaylı, Habertürk’ten ayrılma kararını şöyle açıkladı:

“Türkiye yeni bir dönemece girerken, dost dediğim birine daha fazla dert olmamam gerek herhalde. Benim özgürlüğüm, onun yükü olmamalı. Bu yüzden de aslında bir süredir kafamda olan bir şeyi hayata geçirmenin zamanı geldiğine inandım. Ve dün 15 yıldır çok yakın çalıştığım ve güvendiğim Sevgili Kenan Tekdağ’la konuştuk. Yolları ayırmaya karar verdik.”

Teke Tek Bilim Ne Zaman? Teke Tek Bilim Hangi Kanalda? Teke Tek Videoları


Teke Tek Bilim Konukları

Teke Tek Bilim programının konukları, alanlarında uzman ve tanınmış kişilerden oluşuyor. Programda şu ana kadar şu isimler yer aldı:

  • Tarihçi Emrah Safa Gürkan
  • Evrimsel biyolog ve Evrim Ağacı kurucusu Çağrı Mert Bakırcı
  • Matematikçi Ali Nesin
  • Fizikçi Metin Arık
  • Astronom Umut Yıldız
  • Biyolog Aykut Kence
  • Jeolog Naci Görür
  • Psikolog Doğan Cüceloğlu
  • Sinema eleştirmeni Atilla Dorsay
  • Yazar Murat Bardakçı

Teke Tek Bilim programının konukları, Fatih Altaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör’ün sorularını yanıtlıyor, merak edilen konulara açıklık getiriyor, kendi alanlarındaki son gelişmeleri paylaşıyor ve izleyicilerden gelen soruları da cevaplıyor.


İlginizi Çekebilecek Haberler

Atom Meze Tarifi, Atom Meze Nasıl Yapılır? Atom Meze Tarifi Cevizli

Yorum gönder