Vizontele Tuuba Film Konusu Ne ,Nerede Çekildi, Oyuncuları Kim?

vizontele

Vizontele Tuuba Film Konusu Ne ,Nerede Çekildi, Oyuncuları Kim?

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Vizontele Tuuba filmi, dün akşam Star TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıktı.

Vizontele Tuuba Film Konusu Ne ,Nerede Çekildi, Oyuncuları Kim?

Konusu Ne?

Güneydoğu’nun ücra bir köyünde, 1980 darbesinin etkileri altında yaşayan insanların yaşamında hiçbir neşe kaynağı yoktur. Herkesin solcu olduğu bu köyde halk iki kutuba ayrılmıştır. Bir gün köye devlet tarafından sürgün edilmiş bir memur ailesi taşınır. O andan itibaren herkesin hayatı renklenir. Özellikle de aslında çok akıllıca fikirleri olan Deli Emin’in… Memur ailesinin biricik ve sakat kızı Tuba masumiyeti ve güzelliğiyle kısa sürede herkesi büyüler. Deli Emin onunla arkadaş olmak için elinden gelen her şeyi yapar.

tuba

Nerede Çekildi?

Film, Van Gevaş’ta oluşturulan kampta çekildi. Ankara sahneleri ise Aydınlıkevler Lisesi’nde çekildi.

Oyuncuları Kim?

Yılmaz Erdoğan, Tarık Akan, Altan Erkekli, İclal Aydın, Demet Akbağ, Tuba Ünsal, Tolga Çevik, İdil Fırat, Bican Günalan, Şener Kökkaya, Salih Kalyon, Tuncer Salman, Erdal Tosun, Bülent İnal, Celal Tak, Nuri Gökaşan, Zerrin Sümer, Sinan Bengier, Caner Alkaya, Cezmi Baskın, Zeynep Tokuş, Selim Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

Yorum gönder