Beşiktaş – Club Brugge Maçı Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

mac

Beşiktaş – Club Brugge Maçı Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

Beşiktaş – Club Brugge Maçı Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

Beşiktaş ile Brugge arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi grup karşılaşması Belçika’da ‘Yüksek Riskli Maç’ olarak adlandırıldı. İki takım arasında sekiz yıl önce oynanan müsabakada olaylar çıktığı hatırlatılarak tedbirler alındığı belirtildi.

Beşiktaş - Club Brugge Maçı Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

Yasak Saati Uzatıldı

Brugge Belediye Başkanı Dirk de Fauw “12 Mart 2015’te de her iki takım karşı karşıya geldi. Ne yazık ki çeşitli olaylara ve kavgalara yol açan bir maç oldu. Bazı polis memurları yaralandı. Dolayısıyla bu maçı ‘yüksek riskli’ olarak değerlendirmemiz mantıklı” diyerek Brugge Kent Konseyi’nin aldığı kararı duyurdu.

Başkanın konuşmalarının yer aldığı Belçika basınında alınan kararlar uyarınca Perşembe öğlen saat 1’den gece saat 2’ye kadar Jan Breydel Stadyumu’nun 1.000 metre yarıçapındaki kamuya açık içki, yemek ve ticari kuruluşlarda cam kaplarda her türlü içeceğin servis edilmesinin yasak olacağı da söylendi.

Aynı zaman diliminde şehir merkezindeki eğlence bölgesinde de cam yasağı uygulanacak. Normalde şehirde sadece Perşembe akşamı saat 22.00’den Pazar sabahı saat 8.00’e kadar geçerli olan bu kural, bu maç için daha erken yürürlüğe girecek. Bu yasak ayrıca Brugge’ün merkezindeki birçok komşu sokak için de geçerli olacak.

mac1

Stadyuma gitmek için servis otobüsü kullanacakların biraz daha uzun yürümesi gerekeceği de vurgulandı. Otobüslerin, ziyaretçilerin daha erken inmesini sağlayacağı, böylece herkesin çıkış bölümüne doğru aşamalı olarak yürüyebileceği söyledi.

Hakem Belli Oldu

Jan Breydel Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Kulbakov’un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Dzmitry Dzmitryieu olarak belirlendi.
Maçta VAR koltuğunda Polonya’da Bartosz Frankowski, AVAR’da yine Polonyalı Krzysztof Myrmus olacak.

mac2

Maç Nerede Ne Zaman Oynanacak?

Club Brugge ve Beşiktaş, karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, Brugge’da, Jan Breydel Stadyumu’nda oynanacak.

Club Brugge Beşiktaş maçı 21 Eylül Perşembe günü oynanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:00 olarak açıklandı.

Nerede Yayınlanacak?

Exxen, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilir.

Beşiktaş’ın Muhtemel 11’i

Mert Günok, Rosier, Colley, Necip, Masuaku, Hadziahmetovic, Gedson, Salih Uçan, Onur Bulut, Muleka, Aboubakar

 

Yorum gönder