Fenerbahçe – Nordsjaelland Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

mac

Fenerbahçe – Nordsjaelland Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu beşinci hafta maçında bu akşam Danimarka’nın Nordsjaelland ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, karşılaşmadan beraberlikle ayrıldığı takdirde grup mücadelesinin bitimine bir maç kala üst tura yükselmeyi garantileyecek.

Fenerbahçe - Nordsjaelland Ne Zaman, Nereden İzlenir? Canlı İzle

Fenerbahçe 9 puanla grubun ilk sırasında yer alsa da gruptaki dengeler oldukça kritik durumda. İkinci sıradaki Nordsjaelland’ın 7 puanı bulunurken üçüncü sıradaki Ludogorets’in 6 puanı var. Fenerbahçe karşılaşmadan beraberlikle dönmesi halinde bile grup liderliğini sürdürecek. Galibiyet halindeyse hem üst turu garantileyecek hem de yüksek ihtimalle grubunu ilk sırada bitirecek.

Fransız Hakem Yönetecek

Nordsjaelland ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada Fransız hakem Jeremie Pignard yönetecek. Pignard’ın yardımcılıklarını Aurelien Drouet ve Laurent Coniglio yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Thomas Leonard olacak. Zorlu mücadelenin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Benoit Bastien olacakken, AVAR’da Eric Wattellier eşlik edecek.

mac2 1

Fenerbahçe’de 7 Kişi Eksik

Fenerbahçe’de Nordsjaelland maçı öncesinde 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan Djiku, Becao, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu’nun yanı sıra henüz hazır olmayan Serdar Aziz, Fred ve Zajc’ın Danimarka deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.

Maç Nereden İzlenir?

Müsabaka 30 Kasım 2023 Perşembe günü oynanacak. UEFA Konferans Ligi mücadelesi TSİ saat 23.00’te başlayacak. Karşılaşma Exxen ekranlarından yayınlanacak.

Yorum gönder